Fredag 11 Augusti - 17

fredag åh älskade fredag, vi tog det lugnt idag på förmiddagen, tittade på film och busade med att äta lunch framför tvn. Efter maten tog båda barnen en liten vila, dom ska synka varandra där vid lunch tid varje dag. Eller det är ebbe som oftast vill äta eller vara uppe i famnen medans man själv äter eller då man ska försöka få Liam att sova lunch.. det är ju som förgjort! Vid två åkte vi ner mot stan och mötte upp krille, gick tillsammans på bolaget för att inhandla in för denna party helg. För idag kom Anna våran värmlänning hit, äntligen!
 
Vid halv sex mötte vi upp henne och jonathan(hennes nyfunna kärlek) nere vid hamnen där vi klev på båten ms medvind. Flera flera år sedan jag åkte den och premiär för krille. Samt roligt att visa fina alnö för värmlänningarna. Ebbe fick haka på partybåten medans Liam har pyjamasparty i svanäng. Och tacka vet jag att vi inte tog med våran galne liam dit, han hade inte suttit still en enda minut, om ens sekund! Ebbe var väl yngst på båten..haha! Han sov fram och tillbaka, inte några långa sovstunder men han blir oftast så då det är yrsligt runt omkring. Men han hade kåporna på sig och det är jag jävligt glad över. Dom hade ett show band som spelade gamla godingar, och ljudnivån var VÄLDIGT hög, så ebbe reagerade tillochmed med kåporna på sig. Det var jag, ebbe och en gubbe som stod utanför matsolen, vid toaletterna och hängde då dom började spela, den stackars gubben hade glömt sina hörploppar hemma så han stoppade toapapper i öronen!
 
Men det var super trevligt och vilket jäkla kanon väder vi fick! Det blev svettigt där några stunder då solen lyste direkt på en men det blev en fin kväll! Vid halv tio var vi vid hamnen igen, då tog vi barnet och åkte hem.
Nu sover han som en stock...som sin far. En annan är inte lika trött.. jag förstår inte vad det är med min kropp! Den får någon slags andrenalinpåslag på kvällarna och det konstigaste är att jag inte blir något mer tröttare på morgonen för det.. men imorgon har man ingen Liam som ska upp tidigt så då kan vi båda sova ut, inte bara jag. hehehe. 
 
 
 

Kommentera inlägget här :