Måndag 21 augusti -17

Det första vi gjorde denna morgon var att åka till birsta då det hade öppnat och fixa en adapt till ett simkort till kristian gamla iphone då jag har haft hans trasiga iphone medans min är på lagning, men jag hade även sönder kristians telefon igår, haha! Den skulle ändå in på lagning, men nu måste jag ha en ännu trögare telefon men det är ju mitt fel! Jag längtar tills min kommer snart, men det kommer dröja för det är så många telefoner som ska lagas tydligen. Inte bara jag som är klantig! Efter teliahanlade vi lite på coop innan vi åkte till alnö, där amanda bor en av mammorna från min mamma grupp. Äntligen kunde vi hitta en dag som passa nästan oss alla. Barnen lekte loss, och vi fick en sån jäkla god kladdkaka. Efter alnö åkte vi till silje, Liam kunde vara med mamma medans vi storhadlade men fick även sova är. Och jag tror inte han blev så ledsen då han åkte på leos med mormorn, så han hade definitivt mycket roligare med henne än att handla med oss. 
 
Efter handlingen åkte vi hem, jag städade kylskåpet och sen kollade vi på crina bergs nya prorgra, sån jäkla härlig människa! En bra start på denna vecka bkev det. 
 
SÅ kul och följa dessa barn i deras utveckling och uppväxt. Och så härligt att få ha deras mammor i mitt liv, vi har ändå ett speciellt band. Hoppas vi håller ihop livet ut! Vore väldigt häftigt! 

Kommentarer :

#1: Lillemmish- mode - inspo - mamma till wille

vilka härliga foton =)

ha de bäst
kram

skriven
#2: Elin

Ja, och faktiskt trist att Tilde inte är med i gänget. Men om ni höll ihop så länge så visst vore det häftigt, vissa som gör det 😊

skriven

Kommentera inlägget här :