Tisdag 10 oktober -17

publicerat i
Min dag har bestått utav att ligga under täcket, har klivit upp för att äta frukost/lunch/middag. Hängt lite med familjen, men mest leget i sängen, sovit ganska mycket. Får mest ont då jag står upp och rör mig, får ta tabletterna var 6:e timme och dom hjälper faktiskt! Illamående blir jag ibland men inte som igår. Liam tycker det är jätte konstigt att mamman bara ligger ner, å han tjatar såklart om Leos men har lovat han att vi ska åka dit då jag mår bättre. Han säger att mamma har bebis i magen, u wish😂😂 
 
Kristian har varit hemma idag, det tackar jag för! Ebbe har nästan inte sovit nånting, så efter lunchen åkte han och Kristian till birsta för att hämta mer medicin till mig. Liam stannade hemma med mig och vi sov en stund. Till middag orkade jag hjälpa Kristian med att göra morots soppa. Sen efter maten tittade jag och Liam på film, jag är väldigt glad att han inte kräver så mycket underhållning då vinintresse är på topp. 
 
Nu ska jag försöka få en pigg Ebbe att sova och jag med för den delen. Hoppas på en bra natt så jag slipper kliva upp på toan flera gånger.. 
 

Kommentera inlägget här :