Fredag 22 september - 17

publicerat i
Vilken dyster fredag, iallafall detta höstiga vädret. Men det blev en *orkarintegåutochintehellertapåsigenbhpåheladagen*. Vi lekte med pärlplattorna som vi köpte på dollarstore igår, han satt fint och lugnt och försökte sätta på en pärla. Han lyckades inte, lessnade. Men sen satte han dit två stycken, han lyste upp som en unge på julafton. Sen lessnade han igen, och spred ut dom över hela golvet. Han gick in på rummet och lekte, medans jag satt kvar och la pärlplatta. Jag älskar att sitta med sånt, det var det bästa med att jobba på den större avdelningen på dagis, då man kunde sitta med barnen och pyssla. Men för våran del så slutade det med att ebbe började grina, Liam blåse pärlor över hela golvet och jag satt och prata i telefon med monika. 
 
Efter lunchen fick jag ännu ett sammanbrott på liam, efter att han har slagit och sparkat mig då vi skulle sova. Han var alltså inte arg utan tyckte det var mest roligt, jag blev så förbannad så jag skrek att jag fick ont i halsen. Kastade in han på rummet och gick in till sovummet och la mig bredvid Ebbe. Tillslut kommer Liam, sakta men säkert och la sig i sängen och somnade. Jäkla tjurskalle! Det kommer inte ifrån mig, sådär tjurig var inte jag då jag var liten... så det måste vara Viström genen. Hehe! 
 
Sen efrer hans nap så började vi fredags städa, som t ex skrubba badrummet, dammade lister. Eller det kallar jag inte frredags städa för så ofta gör jag inte det men det kändes kul att få ha det extra städat inför helgen.
 
Jag stod och skrubbade badkaret med såpa, det såg min Liam. Så han ville vara likadan och hållde ut ebbes babysolja fulla badkaret. Det resulterade att han halkade i det senare då han skulle duscha. Lilleman kollar ju in allt vi gör, eller vissa hyss hittar han på själv. Mitt i all städning ser jag ritmärken på vårat vardagsrumsbord och på väggen... med bläck. men det gick bort med svinto.SOM TUR VA! Idag har han varit billig flera flera gånger.... 
 
 

Kommentera inlägget här :