Fredag 20 april -18

publicerat i
En riktigt lekdag har vi haft idag! Vi åkte till matfors och mötte upp Therese och Lilly, tog en korv på ica så vi var laddade med energi. Sen gick vi på jakt efter en lekpark, men det blev ett botten napp men vi hittade en boll så vi sparkade en stund och ebbe fick gå ute för första gången med skor. Lilla killen! Sen gick vi på fiket ''de goda bruket''. Men vi har lärt oss en läxa, ta med våra barn till ett café är inte så lyckat. Lilly ville inte sitta still, blev arg så fort Liam närmade sig, Liam vill gå efter henne och skulle absolut inte sitta och fika. Ebbe började gnälla HÖGT och ville inte äta sin mat. Så det resulterade i att vi tog kaffet i take away muggar och precis då therese har hällt över kaffet så råkade liam riva ner brickan med glas och mugg. Blev ett kraaaasch sen så började han grina... vi bad om ursäkt och behövde inte betala något sen tackade vi för oss och drog därifrån. 
 
Det var den fika stunden, så vi åkte mot badhuset, där kunde vi dricka upp kaffet i bilen innan vi gick in. Love småbarnsföräldrar livet. Men inne på bahuset gick det kanon bra, vi hae hela badhuset för oss själva en lång stund. Ebbe har börjat krypit inne i plasken, kryer runt med armpuffar. Han älskar ju också att bada som sin storebror. Och lilly leker på också bra, så om jag säger såhär.. alla tre barnen somnade fort i bilen påvägen hem. Jag svängde in i silje, tänkte att barnen får sova klart, så där stannade vi och fick även middag. 
 
Men där var inte dagen slut, utan sen åkte vi till skönsberg och firade min kusin emelie som fyller 12 år. Ganska häftigt att Kristian har funnits i Emelies liv nästintill från dag ett.(minus tre månader). För i år är det 12 år vi har knegat på tillsammans. Well done my man. 
 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)(null)
(null)


(null)
(null) (null) (null)

(null) (null)
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här :