Fredag 2 februari -18

publicerat i
Äntligen fick vi komma ut ifrån våran igloo, efter frukosten kämpade vi oss till bilen i all snö sen åkte vi till liden. Idag skulle vi få leka med familjen glamsjö, de var ju väldigt längesen, det var äldigt efterlängtat. Stor grabbarna gick upp direkt på rummet och lekte medas vi var nere med småttingarna. Snacka om vilken skillnad det är på ebbe och lias. Det har det varit hela tiden nästan men nu slår Lias ebbe i hästlängder med många saker, den sötkorven kryper, går stadigt mot stöd SAMT klättrar upp och ner i trappen. Crazy boy! Väldigt häftigt att se deras utveckling när de är jämngamla.
 
Vi fick lunch där, vilken lyx! Och vi åkte därifrån vid två tiden. Mina båda grabbar somnade nästan på direkten i bilen. Väldigt nöjda och belåtna av dagens lekande med bästisarna. Liam, alfred och edvin lekte super bra idag, blev inte mycket skrik och bråk. Det tackar vi för!
 
Vi stannade i silje påvägen hem,mamma ville bjussa på middag om hon fick chansen att klippa krille. Hans frisyr har vart helt insane den senaste veckan så äntligen försvann januari pälsen. Sen efter middagen åkte jag på birsta för att hämta mina glasögon och hämta alla leveranser som jag ha beställt. En kalas fredag med andra ord! Då jag kom hem så hade Liam ont i huvudet och somnade på stört i sängen. Det blev en lite feber topp, inte så hög men tillräckligt för att få alvedon. Min kväll spenderades i soffan med choklad och empire. (null)
(null)

(null)

(null)


(null)Kommentera inlägget här :