Måndag 12 februari -18

publicerat i
Vi fick en ny tid till bvc för Liam då vi inte åkte dit förra veckan då jag inte fick igång bilen. Så vi missade ju tiden men fick en ny tills idag, så vi åkte dit och kollade Liams ögon då vi har tänkt att han kanske ser dåligt men allt var OK. Han såg bra, hon testade även med lapp på ögat och han såg bra ändå. När vi var klaar sa hon att jag kunde sträcka på mig för det är inte många treåringar som brukar klara av att göra ett ögontest för man brukar vanligtvis göra då dom fyller fyra år. Det var roligt att höra att just dessa mutor ger resultat. Hahah, skämtosido!
 
Efter bvc åkte vi till badet med mamma. Där har vi varit och badat en långstund, ebbe blev så trött så vid två åkte vi därirfån och Liam skulle ju promt hem till mormor och morfar och så fick det bli. Så mamma tog med han hem och jag och ebbe åkte till läggan, lilleman somnade i bilen och sover FORTFARANDE. det var alltså vid två tiden han slumrade och snart är klockan fyra, det är väldigt länge. Men han vaknar nog snart! Sen blir det middag och jag ska svira om till träningskläder för ikväll är det dags att röra på fläsket. 
 
 
(null)

(null)
Nu vaknade han men även somnade lika fort i min famn. Känns lite febrig, ska ta tempen. Titta min fina bröstkorg, ull röd över att Ebbe vill gosa och nypas då han ska sova.   A J 

Kommentera inlägget här :