Lördag 13 januari -18

Men alvedonen, vad du rädddar liv och livar upp i vårat hem på så kort tid. Vi gav Liam en alvedon då han vaknade. En stund senare så sprang han runt här hemma och var helt loco å piggelin. Så skönt å se, han ät även massor med kräm å mjölk. Och innan tempen frågade jag han om han ville ha ett kinder ägg. -Nej svarade han. Då är han inte frisk! 

Men några timmar senare så slutade alvedonen att verka så då blev han hängig och trött igen, så en till tupplur blev det. Lill hjärtat. Det blev helt enkelt en inne dag, men det behövs fast man känner sig utpumpad då man inte får någon frisk luft. Så imorgon ska vi försöka gå ut en lite snabbis då han mår bra, bara följa med att kasta soporna räcker gott och väl. Men som sagt, utan alvedon vet jag inte vad vi skulle göra. Magiska piller speciellt för barn. 💊👦🏼 

Nu sover alla mina tre, jag har röjt här hemma. Kan inte somna gott om jag vet att det kommer se ut som kalabalik då jag vaknar. Så nu är det fint och städat och min kropp kommer var avslappnad i sängen. Godnatt ✨ (null)


(null) (null)