Lördag 14 juli -18

publicerat i Allmänt;
Vi tänkte åka och ställa husbussen i skälsjön för en natt men på morgonen skrev viccy och frågade om dom fick komma och umgås å bada men då sa jag till krille att jag inte var sugen på att övernatta där och inte han heller. Men vi tyckte att vi kunde ställa bussen hos Viccy och Fredde. Så vi packade klart allt sen åkte mot karläng. Ställde av bussen och åkte mot norrhassel för en dag på stranden. För jisses vad varmt det var idag ☀️ När vi kom dit så beställde vi toast & pannkakor lunch.
Sen tog vi(även vi vuxna alltså) ett dopp i vattnet. 💦 Sen en stund senare börjar himlen blir mörkare & mörkare och SEN kom det vääärldens regnskur. Vi sprang till bilen men vi blev dyngsur ändå, det slutade med att vi satt naken i bilen påväg mot karläng 😂☔️☔️☔️ 

Då vi kom tillbaka for vi kvinnor och handlade till dagens middag och sen blev det lek utomhus då regnet slutade. Lite åska och blixtrar kom där emellan, men jag klagar inte. Numera blir man glad av en regnskur ⛈ Till middag blev det grillat, sååååå gott!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :