Fredag 30 november -18

publicerat i Allmänt;
Mamma kom vid fyra och hämtar mig, sen började vi våran resa mot Ullared. Vi stannade i Uppsala för att äta frukost på scandic sen fortsatte vi resan. Vis 14-14.30 kom vi fram och checkade in till stugan, men fick inte tillgång till den än så vi åkte till varuhuset och gick resten av dagen. Åt middag, strosade, fikade, sen fortsatte handla. Idag så sprack mamma budgeten som hon hade på hela resan 😂. Men älskar man att shoppa så gör man det! Vi kom tillbaka till stugan vid nio tiden, då värme vi på med glögg och ost å kex. Ett bra avslut på en lååååång dag och inte så dyr, tror mitt kvitto slutade på 3600:- 🙈 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag 29 november -18

publicerat i Allmänt;
Mamma var med Liam idag, så jag skjutsade dit Ebbe då jag slutade lite tidigare från jobbet för att sen hämta Liam för vi skulle till Matfors för att få på fyra års kontroll. Allt såg bra ut förrutom att hans syns måste kollas upp igen. Ska få bli kallad till ögon på sjukhuset! Men efter besöket fick han sitt kinder ägg som jag har lovat! Sen åkte vi och hämtade hem lillebror. 

Det blev den sista packningen för mig ikväll, imorgon nitrit, tidigt hämtar mamma upp mig sen far vi på en mini semester till ULLARED 😍😍😍😍 (null)

(null)

(null)