Söndag 30 september -18

publicerat i Allmänt;
Ingen baksmälla här inte! Vi for till svanäng och åkte upp till stugan, William och hans föräldrar kom också, Viccy hade lagat ihop pannkakor och köttbullar till barnen. Whata great women! Sen så hängde vi ute hela dagen, någolunda bra väder, ett riktigt höst väder. Sen så kände vi oss nöjda vid två/tre tiden så vi sa hejdå till varandra och åkte hem. En bra söndag och en bra sista dag som mammaledig. Imorgon är det allvar igen, ganska så taggad faktiskt,men det enda som känns jobbigt att ju att det inte går något bra med ebbe annars hade det känt 100 procent bra igen att jobba. Men så småningom. Men som det känns nu så är det vid jul... år 2019. 
 
Sen efter barnen hade somnat dukade jag ifram söndags/dagen efter gotta och såg på tv med maken. Inte någon ångest faktiskt, det känns bra! 🍂🍁 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
 

Lördag 29 september -18

publicerat i Allmänt;
Vi åkte till silje idag på förmiddagen, krille var lite trött så han gick upp och sov med Ebbe medans vi andra spelade spel och drack kaffe. Sen vid 4 så åkte vi hem, då hade vi lekt där hela dagen. Vi for hem och åt middag sen började jag fixa mig för ikväll skulle jag ut med Frida och Erika och några fler. Så vid kvart i sju fick jag skjuts ner på stan, gick till erika och tog en glas bubbel och väntade på de andra. Vi var hos erika hela kvällen tills vi skulle på estreet. En bra kväll som vanligt med dessa party pepps. Kom hem lagomt till halv fyra  eller något sånt. 🥂🍾🖤 (null) (null) (null) (null)

 
 

Fredag 28 september -18

publicerat i Allmänt;
Vi kämpar på, åkte på dagis imorse och sen har vi varit där hela dagen. Sista dagen jag är där sen ska krille vara där för på måndag börjar jag jobba efter min mammaledighet. Så då får dom två rodda i inskolningen och det kanske går bättre med pappan, vem vet? 
 
Kristian åkte på middag och ute kväll, han skulle på överasknings middag för Mattias. Sen ut på krogen medans jag myste på med barnen hemma och sen överraskade mamma oss med att komma. Hon hade köpt nya stävlar till barnen, och sen lekte dom på rummet. Men inte bara det utan att hon nattade dom också och medans hon läste bok så åkte jag ner på ica för att köpa godis till mamma och hundmat till fredag schyst fredags handling! Sen efter barnen hade somnat så tittade vi på film och åt godis. Trevligt att slippa vara ensamma för mamma skulle vara gräsänka också för pappa var också ute på stan. Vilka party pappor! Mamma åkte hem vid tio och sen gick jag och sov med barnen. Alla i samma säng, det är mysigt då Krille inte sover med oss. 👋🏼😍 (null)

(null)

(null)(null)

(null)