Måndag 3 september -18

publicerat i Allmänt;
Sista dagen vi är på plats i korfu! Och först vid poolen i vanlig ordning och just sista dagen var Ebbe såklart lättsammast. Han satt och lekte vid pool kanten, badade, var nöjd och glad.. han har varit väldigt omständig att umgås med vid poolen och stranden. Men han är i en svår ålder att roa, helst vill han springa runt och styra sin egen väg. En liten kille med STOR vilja 😂

Men vi stannade på hotellet hela dagen, lunch åt vi på hotellet, åt pasta bolognese och tzatziki(kommer sakna äkta grekisk tzatziki). Sen lekte vi med våra hotell grannar ganska mycket, en super söt tjej som var duktig på att snacka och gillade att busa med våra barn. Sen kom också liams bästa lek kompis som han har hängt med mycket denna vecka, en grabb som är född samma år som Liam så dom har samma lek. Väldigt roligt att se! 

Sen efter lunchen tog jag en promenad med Ebbe till affären, köpte tuggummi och lite snacks som vi ska ha tills ikväll. Vid fyra åt vi middag, för rummet fick vi bara ha till halv sex för halv sju kom transfers bussen. Men att packa ihop alla väskor, duscha barnen, se till så vi inte glömde något. 😂 Svetten rann mer som att jag hade duschar igen. Men vi hann tillslut att checka ifrån rummet och sen inväntande vi bussen. Vilken bra vecka vi har haft, vi har verkligen behövt att umgås med varandra och att krille har varit utan jobb telefon. Det behövde han, han har jobbar på bra senaste halvåret och få leka med barnen och rå om dom innan det är vardag med dagis och jobb. För när vi kommer hem så är det rutiner igen och mer planering om vårat framtida hus. Sen rullar månaderna på, hösten och julen. 😍 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här :