Lördag 31 mars -18

publicerat i
Stel i kroppen idag! Det känns som att jag skulle ha ramlat? Hehe. Min man vaknar ännu mer förkyld och stannar kvar i sängen medans jag och barnen kliver upp och ser på tv och leker på golvet. Efter frukosten åkte jag mot birsta, handlade ingredienser till efterätten och en påskblomma till mamma och pappa. Sen åkt jag hem och hämtade upp barnen, ingen make följde med till silje Lika bra de, han fick stanna hemma och snora. 
 
Då vi kom till mamma så ville liam bara lea efter påskägg, för han hade minsann hittat en karta igår med morfar så han visste ju att påskharen skulle komma och lämna. Så det fick bli äggletning i huset, mamma hade gjort små lappar som han förstod vad var så han fick springa fram och tillbaka men tillslut hittade han skatten. Ännu mer godis och duplo, lycklig kille! Ebbe fick en bok, duplo och klämmisar. Och såklart skulle jag också få ett ägg(JAG KOMMER ALDRIG VARA FÖR STOR FÖR DET BARA SÅ NI VET). 
 
Mamma hade gjort iordning massvis med mat och jag kletade ihop efterätten, jag längtar redan till jul så man får äta mer en sån här god mat eller kanske midsommar är närmast. Innan maten badade jag, Liam, pappa och farfar. Men det blev för varmt för min del men inte för liam, världens badkille. Och vädrt var ju fantastiskt! Lite smått panik får man då man tillbringar dagarna inomhus då det är så fint men grabbarna börjar bli mer förkyld så innelekar går lika bra. Saga kom också, utklädd till en sån himla söt påskkärring. Lilöa tösa biten! 
 
Vid sex åkte vi hem, då var vi mätt, glad, trött och nöjd efter denna dag! Min man var fortfrande helt slut i skalle och kropp då vi kom hem, blev luuugna puckar. Jag kände inte för att vara uppe så sent tanke på att man ska ju faktiskt upp och jobba imorgon, har öppning på badhuset. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)