Pigg och gla, kex chokla"

publicerat i

Imorse stod väckarklockan på klockan fem! Och jävlar i min låda va pigg jag var! Nu har jag tryckt i mig hårdbröd sandwich och energitryck så nu kan jag jobba mer timmar! En jäkla upptagen dag kommer jag att ha. Viktigaste arv allt är ju bolaget! Boaboaboa

Å hej mina påsar under mina ögon

Annandagjul

publicerat i
En skön dag har jag haft så här efter juldagen. Vi förfestade hemma hos oss for the first time! Blev ingen krog för mig men de skiter jag inför jag gör allt för min underbara kompis. Idag har jag och krille varit hos hans farmor och farfar ätit middag sen fick jag även jlklappar av kristians familj. Hur nöjd som helst! Sen åkte vi till therese och lars och hade "planerings" möte inför nyår, vi är ändå tolv pers som ska dit! Blir hur bra och kul som helst! Nu ska hag lägga mig, börjar sex imorgon sen på kvällen ska jag och krille titta på en bil till mig :):) 
 
 

Julafton/juldagen

publicerat i
men hallå där i stugan! åherregu va ja ha mycket i mitt liv, eller fast nä.  men ja orkar liksom inte gå in på blogg.se och skriva om mitt ointressanta liv. men nu tänkte jag göra det ändå. GOD JUL förresten. igår var de ju julafton och mysigt som vanligt. va hemma i silje med släkten. och kung julklappar fick man också. av min babe fick jag ipadfordrall, kapslar till min kaffemaskin,en digitalfotoram samt en nyckelskåp. men jag köpte också ett till han, vi liksom tänker likadant. sen av mina päron fick jag barbord med stolar, thanks! nu jävlar är det bara ett mytt golv sen är vi klar i lägenheten.
 
nu håller jag på att städa, klockan tre ska vi till silje igen och idag ska vi va ca 30 pers där som vanligt med matoch julklappslekar. sen ska gittar vi hem till oss där vi ska ha inflyttnings/förfest innan krogen. and tomorrow ska vi till kristian släkt och äta. mycjket nu, och faktiskt fyller jag 21 år om 15 dagar, sug på den ni.
 
nu ska jag dammsuga. jag tar med mig yrket hem kan man säga.
 
 
 
HEJ! och just de nu är ja rödhårig, MIFIHIHI busigt