MÅNDAG 31 AUGUSTI -15

publicerat i
Fullfart i denna lägenhet idag. Jag och liam klev upp vid halv åtta. Då käkade vi frukost, sen lekte vi en stund. Senare hörde bella av sig och frågad om hon fick komma och låna min dator till en skoluppgift, efter en stund hon hade varit här så kom Sofia och ville vara här en stund. Hon hade sån lång rast på skolan, så jag gjorde bananpannkakor till lunch. Sen kom även viccy en stund och käkade lunch här.  Efter vi alla var mätta och belåtna så åkte jag och Liam ner på stan för att möta upp mamma. Jag ville kolla på baddräkter, men hittade ingen. Jag vill ha en baddräkt med bygel. Eller jo det fanns men den kostade bara 699:-, jag kände att det var allt för billigt för min smak. -.-. Skämtåsido.
Liam därifmot fick kläder av sin mormor, den ongen blir bara mer och mer bortskämd. :) 
 
Efter vi var nöjd på stan åkte jag och lillgubben hem och gjorde mat. Vid sex kom krille hem, och efter middagen åkte jag och hämtade elin. Då tog vi ett vav runt sidsjön. Sen mot ica och köpte kvällsgotta inför premiärstarten av paradisehotell. Men innan det började testade vi på träningsredskapen jag fick då jag gick med i VV. Och satan i gatan va jobbigt det var! Det finns en stor matta och en varsin platta för fot och hand. Och man glider runt på mattan med plattorna som en bambi på bar is. Bara man får in det så tror jag det blir jätte bra, för det är ju en jätte bra träning egentligen. Men för mig och elin så såg det mest bara roligt ut. 
 
 
Snygg kläderna som Liam fick!

SÖNDAG 30 AUGUSTI -15

publicerat i
JAG KLARADE DET! Jag klev upp 05.30... en söndags morgon utan problem. Men det var tack vare min sambo som sa till mig att stänga av larmet innan det lät och då stängde jag av det & klev upp. 
Min 2a jobb dag gick jätte bra, mer folk mer fart men ändå väldigt lugnt. Jag kom dit en kvart tidigare imorse än vad jag hade behövt. Men det var skönt, då hann jag i lugn och ro göra proverna på bassängsvattnet. Det är inte så himla enkelt dom första gångerna. 
Idag jobbade jag 11,5 timmar och vet ni? Det var roligt hela tiden! Detta är det roligaste extra jobbet jag har haft. Hoppas jag får tillbringa många stunder där framöver. 18.30 slutade jag och åkte mot silje där familjen väntade med att äta med mig. Efter maten åkte vi hem, jag slängde mig direkt i soffan & där har jag legat hela kvällen...(från 19.45) 
Liam har sovit hela kvällen. 

Idag har han lärt sig en ny sak, härma oss då vi skakar på huvudet som "näää näää näää nää". Stor grabben våran. Tiden går läskigt fort. 


LÖRDAG 29 AUGUSTI -15

publicerat i
Här blir det snabba rader för ska hoppa ner i säng nu. Idag har jag jobbat på badhuset för första gången, och det var super kul! Jag började kl.11, när jag kom dit så fick jag stå i kassan nästan direkt. Så den lärde jag mig ganska snabbt, under hela dagen har jag lärt mig många nya saker och jag känner att jag har rätt så mycket kött på benen! (Det har jag ändå,hehe). 
Från kl.15 var jag själv. Iinge problem. Kl.19 låste jag och stängde själv. Samma sak där. Inge problem. Vilken dag! Lång arbetsdag men roligt som tusan är det.

Imorgon blir det en ännu längre dag och upp ännu tidigare. Jag börjar kl 07.00. Jag & Liam hann mysa imorse innan jag åkte och jobba. Den grabben gör mig glad.


Avrundar detta  inlägg med visa mitt klockslag då jag MÅSTE UPP.