Onsdag 28 februari -18

publicerat i
Men att dessa minusgrader ska hålla i sig! Bitande bitande åååå bitande kallt! Vi var bara hemma till klockan ett, sen åkte jag med Liam till silje för mamma erbjöd sig ha Liam så jag kunde åka på bvc med bara ebbe och slippa dra med Liam till en massa baskelusker. Jag är jätte nojig för alla sjukdomar som finns! Så det är lika bra att bara på den säkra sidan. Så jag och Ebbe åkte och vägde å mätte han. Det går uppåt! Han hade gått upp ca 400 gram och nu väger han över 10 kilo och är 77,5 cm lång. Stora grabben! 
 
Efter vi var klar på bvc åkte vi till mamma och Liam, hon hade gjort mat till oss( Bortskämd värre!) Sen kom även Krille så han fick klippa sig lite, tanken var att Liam också skulle klipps sig men det tar vi en annan dag, vi orkade inte bråka med han. Efter Krille tog med barnen hem åkte jag en sväng på gummer, körde crosstrainer igen och den där himla cykeln. Det är så himla skön och jobbig på samma gång. Man köttar på i 20 sekunder och vilar 10 och gör om det 8 gånger. Och ju mer man trampar så blir det mer fläkt. Min nya favorit! 
 
Då jag kom hem så hade alla pojkar somnat, då var klockan 19 så en tidig kväll med andra ord! Men karln vaknade ändå till en sväng så vi såg ett avsnitt av bonusfamiljen innan sängavgången! 
(null)

Tisdag 27 februari -18

publicerat i
Mamma kom hit i morse, hon lekte med Liam och hjälpte mig att klä på ungarna sen så åkte vi till birsta city. Jag var ute efter ett par byxor, Vi tog med en varsin vagn till barnen så tillochmed Liam somnade en lunch nap. Det händer inte ofta, ser ju lite roigt ut då hans ben är lite för långa men han sov ju en stund så vad gör det?
Jag hittade iallafall byxor och en tröja. Det händer väldigt sällan att jag går på birsta och hittar kläder till mig, oftast är det till barnen, eller så är man under press och stress. Men glad att jag hann fynda! 
 
Då vi skulle åka hem så blev Liam så ledsen att mormor skulle åka hem så kände att klockan var bara två så kom åkte hem med oss och fortsatte leka med barnen en stund. Och det tackar jag för! Då hann jag göra middag, gulash soppa. Tack mina mamma för att du alltid alltid ställer upp!
 
Då Krille kom hem så åkte jag och tränade i 40 minuter, det räckte gott och väl. Crosstrainer och cykling, man blir helt slut! Men en skön trött känsla! 
 

Lyx lunch då tacobar fixade en barn tacotallrik😍🌮🌯  (null)

(null)

(null)

(null)

 

Måndag 26 februari -18

publicerat i
Vi sitter inne idag och sysselsätter oss med att betala räkningar och sukta efter värme. Men efter lunch så trotsade vi kylan och gick ner på en promenad till ica för att hämta ett paket. Det är nåra minusgrader men ebbe är nerbäddad i en varmvagn och Liam rör sig så mycket så han är nästintills svettig då vi kommer hem igen. 
Efter promisen så började jag med middagen, kyckling med kokosmjölk. Bra uppladdning då jag sen åkte till gymmet och körde ett pass med johanna. 
(null)

(null)

(null)