Beeeebis Bianca.

Vi stannade kavr i silje hela dagen, åt lunch och middag där. Fick träffa moster och katarina å saga. Och lilla Ila som mamma har varit hundvakt till. Busfrö delux! Jag bakade först några kladdkakemuffins men blev inte nöjd med dom så gjorde sen en kladdkaka som tog med oss ikväll. 
 
För efter vi kom hem till granloholm så kom mamma, hon skulle passa barnen medans vi åkte till den efterlängtande bebisen Bianca. Det var dit jag tog med kladdkakan, ibland är det skönt att slippa fixa fika till dom som vill hälsa på för första gången. Det är många saker man kan få hjälp då man har nyss fått barn då man är mest som skör i kroppen och huvudet. 
 
Vi fick iallafall träffa en flicka som är så himla vacker, jag har ju sagt att hon ser helt perfekt ut då jag har sett bilder och så var det verkligen i verkligheten. Har aldrig träffat en bebis som var så himla proportionerlig och himla snäll och lugn. Fick gosa med henne l-ääääänge. Tusen tack att vi fick komma ikväll! 

Bianca det ska bli så himla roligt att få följa dig i din utveckling och att mina barn ska få växa upp mig dig är så fantastiskt 🧡 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Torsdag 22 februari -18

Startar denna torsdag med äggmackor och apelsin klyftor. Efter frukosten åker vi till silje och där med mamma. 
(null)

Clean eating

Jag beställde från apotea då dom hade rabatt på clean eating produkterna så nu har jag fått hem och dom testat dom. Jag har bara provat knäcke brödet och chokladen. Till helgen ska jag baka protein brödet som verkar vara himla simpelt att fixa ihop. 
 
Knäckebrödet är gott, lite litet kan jag tycka. Men man kan baka något likande hemma som ger mer havsalts smak som jag älskar. Men det var roligt att testa det! Och mjölkchokladen är ju sötad med ''bättre'' sötningsmedel, och jag fick en känsla av att det smakade som en bakchoklad. Den var inte som en marabou kaka men den innerhåller ju också väldigt mycket socker. Men clean eating chokladen ska jag nog baka med. Då blir det nog smaskens!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)