Tisdag 20 mars -18

Då jag och Ebbe var påväg mot dagis hämtning så ringde Linn och hörde om vi skulle vara hemma men vi hade tänkt och matar ankorna (ja vet pappa, änder.. eller säger man ändor?!).🐤🦆 Så jag sa att vi kunde ju mötas där, jag bjussade henne på en kopp varmchoklad som dessutom var åt det nyttiga hållet och Liam hade fått en matlåda med sitt mellanmål. Medans vi drack en varm kopp så gick Liam runt och kastade gamm macka åt pippisarna och de små barnen Ellie å Ebbe sov sött i vagnarna. Vi blev där en stund tills vi kände att vi började bli lite kalla. Vi sa hejdå till varandra, sen åkte jag och mina barn till Ica för att handla. 

For hem och gjorde dagens middag, tacos😍🌮 Sen tog vi en vilostund i soffan, efter jag duschat barnen och hade gjort vällingsflakorna klar så åkte jag och xhanti. Vi hälsade på Sara och Tony, Kristian var så trött så jag förstod att jag skulle få tillbringa ensamtid i soffan så lika bra att åka och träffa folk å surra lite skit. 

Nu ligger jag i sängen, har fortfarande energi i kroppen så efter jag kom hem så tog jag rätt på disken och gjorde matlåda till Kristian. Jag känner att jag har mer att ge idag men lika bra att sova. Då Ebbe kommer vilja kliva upp om några timmar, men helt galet att jag inte är däckad för längesen. Men jag klagar inte, jag är glad för att få känna sådan här energiska dagar oc solens strålar för mycket för kroppen. Godnatt 🌤👋🏼

Här så sov inte Ebbe något längre som ni kan se 😂👇🏼 (killen som gärna vill vara vaken och inte missa något)🙄  (null)

(null)

  (null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Han råkade somna lite grann med alla leksaker på sig, utslagen pappa 😴

Nu är man vaken!

Effektiv morgon, ätit gröt till frukost, skjutsat Liam till dagis, kastat iväg återvinningen, gick en promenad med Ebbe och vikt tvätt och där emellan blev det en kopp kaffe och kvarg med mandel och banan. Nu är man pigg! Flr hör startade vi våran morgon 04.30 i vanlig ordning 🙌🏼  (null)

(null)

(null)

Måndag 19 mars -18

Jag överlevde den obekväma situationen i gynstolen. Fy bubblan vad jobbigt det är att vara i den sitsen, undra om det finns nån som är bekväm med det? Då jag födde barn så var det inte jobbigt att blotta sig för då man fick något gott utav det hela men nu då barnmorskan ska sitta en stund å mojsa på där nere, (HAHAH mojsa på var fel ordval) men ni fattar! Nu sitter min kopparspiral där iallafall och om det gjorde ont? Inte ett dugg! Löjligt enkelt gick det! Och den omtalade värken har inte kommit än, men detta kommer jag säkerligen få äta upp. Men värktabletter är inskaffa så jag är redo att tacklas med värk! 

Krille hämtade upp mig å bjöd på subway till lunch, det minsta han kan göra 😏 Sen åkte jag och tränade en stund, svärmor försäkrade om att Liam var snäll å Ebbe sov så gott ute i vagnen så jag kunde åka å träna, och det tackar jag för! För då kunde jag äta middagen med gott samvete, det blev kina mat. En riktigt unnar måndag kan man säga. 

Efter maten åkte jag och barnen hem, tog en dans med snabeln (dammsugaren) sen gick vi och duschade och myste med välling i sängen. Kvart i sju sov både mina barn, jag gick och slängde ner röven i soffan och fick sen kvällsbesök av Therese som kom hit och surrade. Jag är solo i huset ikväll då min make jobbar med snökörning. 

Nu är jag less på snön, den som ligger redan på backen går inte att göra så mycket åt men det behöver inte komma något mer och låt det bli mer plusgrader så man kan få känna på att våren är påväg. Jag saknar att se grönt på backen och på träden och slippa klä på barnen som några eskimåer hade underlättat min vardag enormt! 

Denna dag vill jag uppleva igen, älskade lördag 13 augusti 2016💞💒  (null)