TISDAG 30 JUNI -15

publicerat i
Här går det undan! Klev upp imorse för att åka och jobba med Viccy. Svärmor kom hit och var med Liam och tog med han till svanäng. Jobbdagen gick super bra! Sen efter jobbet åkte jag ner en snabbis till stan och köpte den svarta klänningen som jag nämnde inlägget innan. Och en liten parfym. För ynka tjugan. 
 
Middagen blev serverad hos svärisarna, grillat! Sen åkte vi hem, och nu kikar vi på EM finalen mellan Sverige-portugal. Men snart ska jag slå över på 1an och se på morden i midsumer. 
 
 
Den här fina pajformen fick vi av Liams farmor Karin idag!
 
 

MÅNDAG 29 JUNI -15

publicerat i
Sommaren börjar knacka på känner man, idag tog jag och Liam en promenad ner till stan. När vi kom hem så somnade Liam i vagnen, och jag passade på att äta lunch ute och lyssnade på musik & dessutom läste en bok. Det har inte hänt så ofta ska jag tala om er!
 
Efter när han vaknade så åt han välling sen drog vi ut på birsta för att göra victoria sällskap. Hon var ute efter lite kläder, och det slutade som vanligt att det var jag som shoppade mest. Men även victoria hittade några super kap! Då blir man så himla glad i hjärtat, och dem köpen som jag gjorde är jag överlycklig över. Ouffa vad jag älskar rea. 
 
När jag kom hem så sov Liam en stund och jag kokade ihop en gratäng. Och sen åkte jag till svanäng och lämnade lilleman hos sin farmor medans jag åkte till stöde för att spela bilbingo med morfar. Ingen vinst, men en bra avkoppling för hjärnan och gott bilbingo fika!
 
 
Alla dessa plagg blev 379:-. Galet!
Den svarta & gröna klänningen kommer ifrån HM 100:-
Den vita tunikan kommer ifrån gina tricot 79:-
Jackan(superjävlabraköpet) kommer ifrån Lindex 100:-.
 

SÖNDAG 29 JUNI -15

publicerat i
Vaknade upp trötta men glada i silje för solen lyste så stark. Äntligen sommarväder! Gick ner och åt frukost sen gick vi ut på altanen där vi har varit nästan hela dagen. Åt jordgubbar och mjölk lunch där med mamma,pappa kenny & katta och såklart krille och Liam. Staffan kom en sväng, och ella,albert och elsa. 
Liam har sovit i vagnen och gungat på sin nya gunga. En ny favorit! Han gillade den riktigt mycket, den kommer att komma till stor användning. 
 
Vi fick även middag där, grillat! Och nu har vi kommit hem,jag och Liam har tagit en dusch tillsammans. Vi försökte få han att sova men den gubben gick han inte på. Han är för pigg! Vi får se hur länge han orkar vara pigg och glad.