Söndag 31 december -17

publicerat i
Vi delade upp oss idsg, grabbarna åkte ut på en skotersväng efter frukost och vi fruntimmer stannade hemma med barnen. Vi tog oss ut på en promenad, lät barnen klättra i snön och sen åka lite snowracer. Min barn var dom gnälligaste, men tillslut somnade Ebbe och Liam blev på bättre humör. Sen in på en pannkaka lunch innan grabbarna kom tillbaka. För då dom  kom så tog vi skotrarna och for till Ica för att handla till efterrätten.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tårt premiär

publicerat i
Det blev en relativt lugn eftermiddag efter skoteråkning. Innan middagen sa jag till de andra att gå å vila, jag tar barnen. Jag var alldeles för pigg för att vila. Så sagt å gjort, lekledaren Viktoria fixade lek å mellis. 😄 

Sen började vi med middagen, tacos. Satt som smäck! Jag fick faktiskt mina barn till sängs vid sju tiden, men innan läggningen så gjorde vi fika till Williams så han fick "blåsa ut ljuset" och äta tårta för första gången. Något som han diggade! Det blev en lugn kväll idag med. Men det är livet jag älskar. Finns hus stugor här på campingen där det finns fart å fläkt. Men dom får huvudvärk imorgon, inte vi 😂 Nu ligger jag bredvid Ebbe, jag och Viccy gjorde ett städ ryck innan vi gick å la oss. 

Nu är det dags för sängen, hoppas på att Ebbe inte kör en vaken timme inatt som den natten som var. Han var vaken i två timmar.. jiiisus 😳  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Medans vi åt tårta satt Liam på toa och ville gärna umgås med dörren öppen 😂🙄🚽

Lördag 30 december -17

publicerat i
Efter frukosten klädde vi på oss, det är ju så mörkt så länge på morgonen så vi får ju vänta så länge tills vi kan gå ut. Men tillslut kunde vi åka med skotrarna. Vi packade med lunch sen for vi ut på fjället. Jag satt i våran skoterpulka med mina barn, vi guppade upp å ner och det gillade Ebbe, han somnade gott! Vi stannade och grillade korv, men blev inte kvar där så länge då man har barn som blir trött å gnällig. Men vi fick i dom korv, det som tog tid var att åka pulkan. Och påvägen hem så blev det ännu mer guppigt, det blev lite kämpigt för mig för mina två barn somnade ju såklart och blev alldeles avslappad och blev tunga. Det slutade med att lism låg ner på golvet 😂 Sak samma! Han sov ju en stund iallafall. 😄. 

Det har varit en mysig dag, och då man har barn så vet man att det inte är fridfullt och lugnt på sådana här utflykter. Så därför känns det skönt att åka med andra som har kiddos för då vet dom om småbarnslivet. Vissa förstår inte vilket jobb det är att rodda allting. Ett heltids jobb 😏  (null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)