FÖRSTA ADVENT

publicerat i
 Idag fick Liam träffa sin stolta gammel mormor, han fick mysa med henne ca en och enhalvtimme. Han sov hela tiden, men hellre det än ett grin barn. 
 
Efter det besöket åkte jag, mamma och pappa hem till oss och åt sushi. Sen åkte dom och krille kom hem. Senare åkte vi ner på stan och gick på julskyltningen med Fredrik och Viccy. Jag vann på lotteri, en "julskinka". Men man fick 200 kronor på city gross. Riktigt bra! 
 
Efter de åkte jag och Krille hem, såg på film, käkat godis och pyntade fram julen. Nu fattas bara gardiner som ska tvättas sen är det klart. 
 
Nu ska jag gå och duscha, jag passar på nu när Krille är hemma så slipper jag stressa med det när jag är ensam med Liam. För imorgon börjar Kristian och jobba.. de ska bli ovant att vara ensam med vår pojk, men jag måste ju vänja mig.. Jag ska ju bara ensam med han några månader framöver.
Hur jäkla underbar får man vara? :') 
 
 

141130

publicerat i
Denna lördag erbjöd inte så mycket. Viccy kom hit och umgicks. Vi blev bjuden på middag av svärmor sen efter de åkte vi hem och såg film. Tomten är far till alla barnen blev det, klassiker. Jag körde även bil idag själv med Liam i baksätet, sjukt läskigt men nu är den första resan gjord så nu är det bara att vänja sig. 
 
By the way, igår var vi på BVC, nu väger grabben 4,6kg och 56 cm lång. Han är inte så liten. :) 

141129

publicerat i
Ännu en natt som hae varit lovley! Han var väldigt pigg imorse sen så somnade han om. Jag fick sova till halv tolv medans Kristian var med Liam, guldvärt. Idag vet vi inte vad vi ska göra, vi får se. Kanske man tar fram julen.