FREDAG 30 SEPTEMBER -16

publicerat i
Vi har fått en ny pojk!! helt sjukt hur ett utseende kan ändras bara på en ny frisyr. Gabriella kom och klippte han här hemma så slapp vi dra iväg han till en frisör. Jag mutade han med datorn, telefon, glass, chokladboll, mandarin. Gabriella klarade det galant och resultatet blev kanon fint. Liam själv har inte reagerat över sin nya frippa, märks att han är en kille. 
 
Sen efter klippningen blev det lunch, sen la jag ner han i vagnen men då man bor inne i stan så är det aldrig tyst så efter en timme ville han upp, men då blev en glad iallafall, Hans mormor kom och ville se den nya frillan och hon kom så lägligt då han ville kliva upp. Vi visade vad vi köpte till han igår, och sen provade vi på de nya målar sakerna. När vi var klar med det skulle mamma/mormor åka men det vägrade Liam, han grinade och blev arg så han fick så gott följa med mormorn hem. Efter jag hade städat upp efter konstnären åkte jag också till silje. Där var vi i lilla stugan, fick fika, spanade in kenny & katarinas nya bil och som avslutning fick vi middag serverad. 
 
Nu ligger både Liam och Kristian och sover, vilken skoj fredag kväll det blev. Lika bra och sova för min del också. 
 
 

Kvällsshopping

publicerat i
Efter vi hade ätit middag igår så sa jag till Kristian att jag tänkte åka till birsta, men då ville han och Liam också följa med. Liam hade ändå fått en sockerkick så han var pigg fastän klockan var halv sex. Det blev några inköp på rusta och sen gick vi in på birsta city. Liam fick några kläder, han är verklige i behov av det! Så det blev han glad för. Sen gick vi ner på lekia och släppte lös lillmonstret. Jag har länge velat köpa vattenfärger till han, och nu gjorde vi det med tillbehör. Vi kom hem vid halv åtta igen,och liam var fortfarande på high speed. Så vid halv nio fick han gå och lägga sig. Och det märktes idag då vi vaknade, vi klev upp klockan sju. Då var vi båda väldigt utvilad! 
 
Några nya soffkuddöverdrag, nu är det är mörkare ute och höstgardinerna är gråa så blev det kanon!
 
 

TORSDAG 29 SEPTEMBER -16

publicerat i
Vi har hunnit med mycket idag då vi har vabbat, bytt sängkläder, bytt gardiner, dammsugit, moppat golven och inte nog med det vi har sovit i 2 timmar och 40 minuter. Jag skulle egentligen inte somna med han, men det fick bli så ändå. Och sov länge gjorde vi, men tur att vi hade gjort några saker innan annars hade vi inte gjort många knop idag. Efter sovstunden började vi baka chokladbollar, men ingen fara. Liam rullade inga bollar med sina händer, han åt smet istället. Sen vid fem kom Kristian hem, åt en sallad och sen chokladboll i efterätt.