ONSDAG 30 MARS -16

publicerat i
Dagarna går i ett jäkla tempo, iallafall då jag har hörlurarna i mitt öra och lyssnar på poden. De gamla vanliga idag, jobba och sen hämta Liam. Älskar att se hans reaktion då man kommer, det är så olika varje dag. Just idag brydde han sig knappt, men efter en stund vill han åkte hem & skrek på mig samtidigt som han sprang mot grinden. Go knoppen. 

Efter vi åt middag, Gonzalos sallad 😍 Så åkte jag till Kovland till Sara, för att prova några kläder. Köpte en jacka och en blus för 200:-. Kanon kap! Drack kaffe och surrade med henne några timmar, himla trevligt. Det ska göras om snarast! 


TISDAG 29 MARS -16

publicerat i
Var inte så farligt att börja jobba efter ledigheten, gick bars trögt(men det är ju ej något nytt). Efter jobbet hämtade jag min lilla älskling, sen for vi hem så jag kunde börja med maten. Därefter var jag sugen att åka till sidsjön för att mata ankorna. Vi hade ett helt korvbrödspaket som skulle gå ut så tänkte istället för att kasta det kan man föda pippifåglarna. Typiskt mig då jag får impulser att göra saker, jag hade ingen aning om ankorna var där ens. Men vi hade turen, dom har kommit tillbaka efter sin semsester ifrån något varmt land. Från och med nu kan man inte ta med ett gammalt bröd, för Liam han vill inte dela med sig till ankorna, han ville äta allt själv. Såklart. Vårat lilla matvrak 😂 Efter både fåglarna, Liam och även Kristian var mätta på korvbrödet åkte vi hem för att natta Liam. Sen kollade jag ikapp pretylittleliars innan det blev sängen. 


♥️

MÅNDAG 28 MARS -16

publicerat i
Vi blev kvar i silje igår efter påskfirandet. Det blev så sent för Liam så lättast var att lägga ner han i spjälsängen på övervåningen. Men natten blev inge rolig, Liam har troligtvis tänder på g så han är väldigt gnällig på nätterna. Men idag har det inte märkts något på honom. Idag har vi varit ute på gården, lekt i stugan och dessutom traktoråkning hann vi med. 🚜💨

Sista påskmiddagen för i år fick vi serverad av Kristians farmor, sen for vi hem och städade lägenheten. Nu ska jag slänga igen mina blå för imorgon är det jobb efter flera dagars ledighet. Suck.