you're best and mine

publicerat i
bästa som finns är när man jobbar sent. sen kommer man hem till sin älskade som har fixat mat (pan pizza) och har hyrt film och dessutom har han världens mysigaste dress på sig så man blir ännu mer kär i han man kan bli på 6 år.
 
 

som skylten visar. love. då kristian kör sin bästa posé
 

inte en dag ha gått utan att jag ha tänkt på

publicerat i
idag börjar jag senare och slutar typ kvart i sju. sen ska jag på yoga halv åtta. tajta tider. jag har väldigt mycket att göra innan helgen också, imorgon ska jag på birsta med linn sen på fredag ska jag till sofie och gratta tjejorna. men kör på en nykter kväll sen på lördag är det halloween fest som jag och elin har anordnat.  som det ser ut nu så är det jag som kommer att hålla i den, lill gumman elin är sjuk.  så ja vafan det är väl inga problem att hålla i en fest för 50 personer. kommer bli great
hej jag vill bara brun igen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tisdag 30 oktober

publicerat i
mycket planering nu i my life, i fredags så hade jag och linus planerat en överrasknings fest för kristian. så vi ringde polare, fixade lokal, ljud. alkohol. ballonger, tjutare(som man blåser i) haha. med hjälp av elin såklart så fixade vi allt.  värsta planen också. linus tog krille på stekhuset och sen skulle dom hem till oss och förfesta men först ''skulle han titta till en lokal som några hade lånat och skulle se hur de såg ut och om dom hade stängt av bastun'' .
 
så vi hörde när killarna kom uppför trapporna, ja och kristian han gick på allt för de första. som en toffel som han är. Sen öppnade linus dörren till rummet  och vi alla såg han men vi väntade med att skrika först krille skulle titta in. och de gjorde han och vi gallskrek och tjöt. han blev jävligt rädd och gick bakom dörren. sen går han på sit brorsa och slå han för han var med och ljög också. haha, så jävla lyckat! 
 
sen hade vi as nice på festen sen gick vi vidare till aveny. där det var mindre bra sen blev de fyllekäk och sen hem och sleepa.