TISDAG 31 JANUARI -17

publicerat i
Såklart det blev tacos idag! Liam har pratat om tacos ända sen i lördags då vi egentligen skulle äta det men blev ju ej så. Så jag kokade ihop allt och fick en nöjd son. Det kanske inte blir så mycket mat i hans magsäck men han njuter för fullt. Det blev en lugn kväll, Liam blippade mest på plattan och jag ville bara ligga i soffan och ta det lugnt tanke på att min förkylning börjar bli värre. 
 
 

Det bådar oss gott

publicerat i
Äntligen. Har vi fått en väg ut ifrån denna lägenhet. Alltså vi ska flytta. Vi ska få ta över Therese och Marcus bostad. Så inga problem var det att få hyra! Allt gick så fort.
 
Jag trivs bra i våran nuvarande lägenheten då det är....tyst, då värmen funkar, då det finns varmvatten, då vi slipper höra en hund yla eller folk som springA i trappen, eller då det är sandat och skottat ordentligt här utanför. Allt detta på samma gång händer tyvärr inte så ofta.
 
Det passar för oss bättre om vi flyttar till en annan lägenhet där vi slipper sätta upp en dörr och fixa till Liams egna rum.  Där kommer det finnas ett rum till Liam och där vi har riktiga sovrums dörrar så man slipper höra grannen dra fram och tillbaka dessa meningslösa drag dörrarna. Där vi har vi skötbordet i badrummet samt kan skaffa oss en tvättmaskin. Vi kommer få ett lyckligt barn, och hoppas på att bebisen i magen också älskar vatten men även Kristian kommer få en lycklig fru som äntligen ska få ett badkar!! Jag ser oerhört mycket positivt med denna flytt, speciellt då hyran blir lägre och storleken på läggan blir högre.
 
Ungefär början på april går flyttlasset, så vi hoppas att bebisen stannar kvar i magen efter vi har flyttat klart så han eller hon har en spjälsäng att sova i. 
 
 
 
 

MÅNDAG 30 JANUARI -17

publicerat i
En ny vecka, en ny vecka. Känns så upprepande att skriva så men det är ju sant och det går så förbaskat fort. Och min jäkla snuva har tagit om, det slog liksom aldrig ut förra svängen jag var dålig. Men det gick bra ändå att jobba, huvudet vägde som 5 huvuden. 
 
Efter jobbet hämtade jag upp liam, vi åkte till silje och utnyttjade det fina vädret. Åkte pulka och var ute på gården. Han åkte så långt på lägdan, så han orkade bara två svängar sen var han nöjd. Vi fick även våfflor till middag, så smarrigt. Nu ligger jag och snorar i soffan medans Kristian gick iväg på träning. 
💙💙💙💙