MÅNDAG 30 NOVEMBER -15

Oj vad jag var glad och redo för jobb på morgonen då jag kom till jobbet men den energin sänktes under hela dagen. Efter jobbet åkte jag och hämtade hem min lilla älskling jag har saknat att vara med. Vi åkte till marco polo och åt middag, sen handlade vi på willys. Efter lillen hade somnat, la ja och krille oss i soffan och åt chokladmousse och kollade på sista spännande avsnittet av bron. 
 
Liams humör ändras väldigt fort mellan rödljusen... en stunden jätte glad andra stunden helt förtvivlad. 
 


 
Ni är bäst. För er två skulle jag kunna göra allt. Jag älskar er.

SÖNDAG 29 NOVEMBER -15

Tänk att jag orkade kliva upp imorse, klockan sex ringde kockan och då var det bara att pallra sig upp. Jag var väldigt mör i kroppen idag, och på badhuset sitter man sällan. Man står mest upp, så man fick ställa sig och stretcha kroppen några gånger, samt äta nån godisbit för att hålla humöret och blodsockret uppe. Men det gick bra, klockan 16.00 slutade jag. Åkte och åt i svanäng, sen följde Kristian med mig till nävsta. Ingen dukning idag, utan bara städning. Han var så snäll som hjälpte mig. Inatt sover vi hos svärisarna, för min jobb period är inte slut. Imorgon ska jag jobba med viktoria, börjar klockan 6 så lättsammast att sova över. 
 
Efter Liam hade somnat för natten gick jag och Kristian ut till bastun och satt där i värmen. Väldigt behagligt för kroppen. Men nästa gång dom frågar om jag kan öppna klockan 07.00 och jag hade jobbat tors-lörd då tackar jag nog nej. 
 
imorgon ringer klockan tidigt..tidigt.. 
 
 

LÖRDAG 28 NOVEMBER -15

Väldigt väldigt trött idag då jag vaknade, men jag kände att jag inte kunde ligga och dra mig i sängen dels för att Kristian inte ska vara med Liam själv hela tiden och att jag var tvungen och starta denna dag nångång. Varje torsdag, lördag och söndag åker jag till nävsta nu under julhelgerna för jag måste duka och städa. Och idag skulle Elin hjälpa mig, så vi hämtade upp henne vid kvart i tio så åkte vi ut dit och började duka/städa. Efter vi var klar åkte jag och hämtade upp grabbarna i svanäng. Sen åkte vi hem och jag började med maten och fortsatte med julpyntet. Sen efter middagen började jag fixa mig för ännu en kväll med nävsta salong&spex. Denna kväll var också toppen, gästerna var glada. Då showen var slut och alla andra åt resterna så började jag städa så mycket som möjligt. Så slipper jag göra så mycket imorgon då jag ska dit och städa igen. Men ikväll kunde jag inte stanna lika länge för imorgon ska jag jobba på bdshuset, inte bara jobba utan öppna klockan 07.00. Nu är det mycket för fröken de Beau. Men jag har allt under kontroll.