Nu vill jag ha nyår.

publicerat i
idag har det varit en mycket hektisk dag, gick till frissan kl 11, satt där till klockan fyra. vill påpeka att jag har mycket hår, så de tar sin lilla tid. åkte direkt till birsta, jag viccy och elin handlade till björnriket, först på ÖB, samt lite raketer sen åkte vi till coop. 2800:- hamnade vi på, men vi är ju trots allt 11 pers. sen direkt till silje, lämnade av kattsanden för min bror ska ju ha katten våran en vecka, sorligt att man saknar redan kissekatten.
 
nu sitter vi hemma, ska packa de sista sen drar vi på bio mitt i allt. hehe 
 
 
 
 

hmm...

publicerat i
vad vill jag få ut av mitt liv? jag är lycklig, ingen talan om det. men vad vill jag göra? jag vet att jag vill jobba med människor, få hjälpa människot på alla sätt. men hur ska jag nå dit? jag går en utbildning nu som man smått börjar tvivla på, faktiskt.
jag går till maj och sen då? stå där och inte veta vart jag ska få jobba? men jag vet en sak det är att jag har ett lån som jag måste betala tillbaka. är det värt att gå på en utbildning och få ett papper i handen där det står genomförd utbilning. det står inget om hur mycket man har fått kämpat, hur mång gånger man har blivit förbannad på hur jobbigt det faktiskt är att lära sig om alla teorier, och lära sig art göra en analys. det är inte världens lättaste sak. såklart man ser att pengarna bara försvinner i det hela. om man ändå kunde skita ut pengar typ
 
nä fan mina tankar snurrar i högvarv ihjärnan just nu. 
 
 
 
 

GOD JUL I EFTERSKOTT.

publicerat i
nu är julen snart slut, det har varit mysiga dagar. Jag och krille har sovit i mitt gamla rum, har bara varit och mått gott bland underbara människor. på julafton var vi hos mamma och pappa, käkade, kalle anka, julklappar. jag fick kanon julisar. En kamera av min älskling, jag blev bajs mega glad. han tyckte att jag inte skulle ha bara en vanlig digitalkamera så jag fick mig en systemkamera. han är bäst! av mamma och pappa fick jag faktiskt vetemjöl och en kavel. för när jag bakade pizz använde jag en termos. presentkort, kakformer, desertskålar, kläder, smått och gott! JAG OCH KRILLE VANNJU ÄVEN 1000 KRONOR PÅ EN TRISSLOTT. INTE ILLA! dessutom 150 kronor på fler. det behövdes!
 
igår på juldagen var vi också hos mamma och pappa, då kom det ännu mer släktningar, vi var 23 st stort och härligt. hade julklappslek och på kvällen badade vi badtunna. vi skippade utgång för vi ska ju till fjällen på nyår. idag var vi till krilles släkt och käkade. myspys. 
 
nu ligger jag i sängen och trixar och fixar med min nya hårddisk som jag köpte idag, dags att föra över bilder innan den gamla datorn kraschar!