ONSDAG 30 SEPTEMBER -15

publicerat i
Tänkte att jag kör en snabb repa här innan jag somnar i min "alldeles för mjuka säng"(enligt Kristian). 

Idag har jag & Liam varit hemma, åkte & handlade på förmiddagen. Sen hem och åt lunch, lekte. Vi la oss i sängen, för Liam skulle sova. Det blev två timmars sömn, varav 1 timme sov jag också. Sen vaknade vi upp & var hungrig. Gjorde mat, kyckling med mango i tortilla bröd. Enkelt och super gott! Klockan halv sex började jag jobba, och nu ligger jag i sängen efter att ha "nyss" kommit hem. Hade stängning idag. Gick kanon! 

Nu ska jag sova efter har försökt fixa min dator. Den verkar ha gått sönder. Jävlajävlajävla skit. Saker ska funka!!!! 





TISDAGENS MIDDAG.

publicerat i
Jag gjorde torsk idag, det är lite poäng då man är viktväktare. Sönder blev ett stort plus på denna måltid. 

3.. Jag stekte lök(helst purjolök,men hade bara gullök). Hackade upp champinjoner och stekte dom med. Hällde på lite vitvinsvinäger. Sen la jag torsken på blandningen och kryddade på salt,peppar och limecitron krydda. Om du har en citron eller citronsaft, häll på det också. 


3. Sen hällde jag i 1dl mjölk, och la på 5-6 msk créme fraich. Därefter la jag på riven 1-2 msk mozzarella ost. Jag rekommenderar hellre att man häller på 2 dl grädde. Men nu hade jag såklart ej det. Créme freich funkar men blir godare & krämigare med grädde. Sista jag gjorde var att jag bröt sönder en grönsaksbuljong tärning och la i formen. Fiskbuljong funkar lika bra. 

3. Jag stoppade in formen mitten i ugn, 200 grader 25-30 minuter. Jag gjorde potatismos och sen kan man även koka broccoli eller harico verts. Bon apétit



TISDAG 29 SEPTEMBER -15

publicerat i
Har jag sagt idag att min son är bäst? Om inte så vill jag berätta det ändå. Efter frukosten lekte han jätte länge för sig själv och var nöjd. Så jag har hunnit med mycket idag. Vid lunch kom Linn och hade köpt med sig sushi, smarrigt! Sen vid två började hon jobba, och jag & Liam gick in till hans "rum" där min ena garderob är. Jag rensade mina kläder och Liams. Huga då! Ännu mer plagg som är borta ut hans byrå, goodbye storlek 74. Hans är så himla lång så många plagg passar bea i midjan och på låren men kort. Han kommer bli som sin pappa. Det är lika bra att spara kristians gamla kläder! ;) Efter rensningen la vi oss i sängen, jag kollade på oitnb och Liam sov. 1,5 timme sov han, det brukar han göra då jag också ligger i sängen. Om jag inte har något annat att göra så funkar det kanon att ligga i sängen nästan 2 timmar på en eftermiddag. 

Efter sovstunden börjar jag med maten. Torsk blev det idag. Det var gott! 
Nu ligger jag & älskling och kollar på paradise hotell, efter det ska vi sleepa. 





Jag skröt för Linn att Liam kunde äta en klämmis (fruktpure) själv, men nån minut senare hade han den uppochner så allt hamnade på bordet och på sig själv. Så det fick bli ett snabb bad i köket.