Movie night.

Efter Krille kom hem med mat så tog vi en prommis till ica, Liam skulle få sitt fredags godis.. som motsvarade 5 st lösviktgodis. Då vi kom hem tände vi en massa ljus och slog på en film zootropolis, nör vi sitter där mitt i filmen säger liam att det är en fest. Så jäkla söt! Men han blev lite rastlös så han ville leka inne pår rummet med pappan, så jag fick se klart filmen själv. Jag gilade den, som jag gör med alla barnfilmer jag ser. Nu sover alla mina tre grabbar, jag har duschat och moppat golven. Det är säkrast det då alla sover annars är det nån som gnäller att det är blött och någon annan kan ramla. Nu sitter jag i soffan och väntar på att ebbe ska vakna, då skahan få en flaka för VET NI VAD?! Han drack flaka tidigare idag, jag kletade på med katrinplommon på nappen sen sög han och drack upp 60 ml. Så ska testa en gång till se om det var en engångförteelse. Sen ska jag också sova så jag är pigg till imorgon då vi ska leka med barnen glamsjö och deras super mamma johanna. Som vi har längtat! 
 
 
 
 

Fredag 22 september - 17

Vilken dyster fredag, iallafall detta höstiga vädret. Men det blev en *orkarintegåutochintehellertapåsigenbhpåheladagen*. Vi lekte med pärlplattorna som vi köpte på dollarstore igår, han satt fint och lugnt och försökte sätta på en pärla. Han lyckades inte, lessnade. Men sen satte han dit två stycken, han lyste upp som en unge på julafton. Sen lessnade han igen, och spred ut dom över hela golvet. Han gick in på rummet och lekte, medans jag satt kvar och la pärlplatta. Jag älskar att sitta med sånt, det var det bästa med att jobba på den större avdelningen på dagis, då man kunde sitta med barnen och pyssla. Men för våran del så slutade det med att ebbe började grina, Liam blåse pärlor över hela golvet och jag satt och prata i telefon med monika. 
 
Efter lunchen fick jag ännu ett sammanbrott på liam, efter att han har slagit och sparkat mig då vi skulle sova. Han var alltså inte arg utan tyckte det var mest roligt, jag blev så förbannad så jag skrek att jag fick ont i halsen. Kastade in han på rummet och gick in till sovummet och la mig bredvid Ebbe. Tillslut kommer Liam, sakta men säkert och la sig i sängen och somnade. Jäkla tjurskalle! Det kommer inte ifrån mig, sådär tjurig var inte jag då jag var liten... så det måste vara Viström genen. Hehe! 
 
Sen efrer hans nap så började vi fredags städa, som t ex skrubba badrummet, dammade lister. Eller det kallar jag inte frredags städa för så ofta gör jag inte det men det kändes kul att få ha det extra städat inför helgen.
 
Jag stod och skrubbade badkaret med såpa, det såg min Liam. Så han ville vara likadan och hållde ut ebbes babysolja fulla badkaret. Det resulterade att han halkade i det senare då han skulle duscha. Lilleman kollar ju in allt vi gör, eller vissa hyss hittar han på själv. Mitt i all städning ser jag ritmärken på vårat vardagsrumsbord och på väggen... med bläck. men det gick bort med svinto.SOM TUR VA! Idag har han varit billig flera flera gånger.... 
 
 

Torsdag 21 september -17

Modiga morsan här! Efter jag hämtade upp Liam på dagis åkte vi ner på stan, skulle in på banken sen försöka hitta nått som barnen ha kan ha på ebbe dop. Gick kanon bra då jag hade ståbrädan som Liam gladeligen stå på. Gick till åhlens, fnyade böcker. Alla böcker å nedervåningen kostade bara 29 :- så Liam fick två böcker means jag roffade åt sig 4 stycken som handlade om matlagning. Sådana böcker älskar jag! Måste inskaffa en hylla som jag kan ställa dessa i. Jag tänker att den dag jag har ett hus med ett snyggt kök så kommr jag att uppskatta att stå där.... (vi säger så).
 
Vi träffade både elin, sen Linn och Jonas. Två av mina närmaste vänner ska alltså ha barn, och dom är i samma vecka. Så sjukt sjukt häftigt! Är så glada för deras skull Samt för min egen, att jag får mer vänner som bli mammor. Hehe! Det blev inga kläder till mina barn, jag orkade inte böka omkring något mer då jag började bli så hungrig.
 
Det gick relativt bra att vara med barnen själv, vid ett tillfälle sa en tant .. - är det här din? Då gick liam lite längre fram än mig. Jag tänker såhär.. om han gör något galet så vet ingen att han är min för de kläderna han hade på sig är inte märkta med namn...Haha! Super mum!
 
Sen åkte vi hem och åt middag med karl innan vi åkte till dolarstore och nödhandlade ''vissa'' saker. Sen åkte vi hem för då somnade Krille med Liam i hans säng medans jag tittade på tv med ebbe bredvid mig. En typisk kväll för våran familj!