Rekommenderar den starkt!

publicerat i
Idag fick jag hem denna bok som jag har beställt. Jag hörde runt lite ang denna bok, många tyckte det var mycket att skriva i den, men jag tycker det är väldigt bra. Det är mer än några enkla rader. Det är mer ingående frågor om livet och allt möjligt. Det kommer vara en rolig sak för barnet om några år att kanske läsa själv. En alldeles egen bok om sig själv, om mamma och pappa och få olika kloka råd från olika människor.
 
Jag själv skulle vilja ha en sådan bok, och jag vet att vår familj, släkt och våra vänner kommer uppskatta att skriva i denna bok och göra det för "däjsys" skull. :') 
 

141030

publicerat i
Ännu en dag som har bestått utav tv tittande. Blev därför så glad då krille frågade om vi skulle äta på bite line! Skönt att slippa laga mat och vi firade att vi har gått in i vecka 40. Hujedamig. Nu ska jag titta klart på big brother sen ska jag sova. Imorgon är det fredag, galet fort denna vecka har gått. 
 

141029

publicerat i
ja vad gör man på dagarna då man inte kan jobba? Man gör ingenting! Men jag måste lära mig att ta det lugnt.
Igår åkte jag lastbil med älskling, sen kom therese och slingade mitt hår. Men vi köpte helt fel färg så de syns inte! Så vi får "gö om, gör rätt". Idag har jag inte heller gjort så mycket. Nu ska jag göra middag sen ska jag och krille på birsta. 
 
Idag är det en vecka kvar till beräknad förlossning. Man ska inte haka upp sig på de datumet, speciellt då man är förstföderska men man kan inte låta bli :')