halva veckan har gått.

publicerat i
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på kristian då han sover och tittar titt som tätt på ebbe i vaggan. Det blev en bra eftermiddag då vi fick besök av Linn, vi åt tacos sen blev det kaffe & bulle i soffan och en massvis med surr. Ebbe trivdes bra i Linns famn.
 
Nu ska jag också sova, imorgon ska vi till svanäng och umgås med farmorn/svärmor innan jag ska hjälpa till med dukning till fest. 
 

Onsdag 31 maj -17

publicerat i
En dag hemma i lägenheten, synd att det har blåst så mycket ute. Men vi har fördrivit tiden bra ändå. Har badat ebbe då han kräks titt som tätt och oftast då han ligger ner vill han såklart kräkes så blev det ett bad. Sen badade även Liam, måste vara lika för båda. Nu ligger Liam och sover sin lunch nap och Ebbe i min famn å sussar. En kopp kaffe har jag fått i mig. Till middag får vi sällskap av linn, det var väldigt längesen vi sågs så det ser vi verkligen fram emot. 
Storebrorsan har verkligen bus i blicken. 

eftermiddag energi.

publicerat i
Efter jag hämtade Liam åkte vi hem för att förbereda middagen, kyckling med kokosmjölk. Sen efter maten gick vi ut för att göra av med energi. Gick på en promenad, letade upp några lekparker. Sen in för en dusch och tvmys innan sängen kallade. 
 
Då vi kom hem så hade vi en liten surmule i soffan. 😂