MÅNDAG 30 MAJ -16

publicerat i
Idag var dagiset stängt, så ingen stress imorse för att lämna. Idag efter jobbet så mötte jag upp mamma och Liam hemma i lägenheten, jag började med middagen. Sen åkte jag & hämtade upp Linn och fortsatte åkte mot stöde där vi skulle ta Linns oskuld i bilbingo. Och vi vann! 👏🏼👏🏼 först fick vi tuta för Linn, 100:- blev det sen fick jag tuta, 500:-. Så jäkla roligt!! Jag kom hem vid halv elva, trött i bollen. 

Middagen idag blev, tacokyckling lasange. 🍗Vi hade två fiender bredvid som ej blev så glada för våran vinst.. 🤓

som det kan göra ont i ett hjärta

publicerat i
idag ska vi hylla "mamma". Och jag har hyllat min mamma, för hon är världsbäst. Vi bjöd henne på middag & farmor blev hyllad, även jag. Jag har fått av min son ett presentkort på XXL, jag åkte och köpte nya Lundhags byxor. Tack min omtänksamma son (och pappans hjälp till att åka dit).

Men jag vill även hylla min mormor som ej finns med oss idag. På denna bild bär jag en klänning som jag behöll från henne. Jag bär den utav stolthet, dels för att jag har gått ner i vikt så att den passar min kropp men även för att min mormor bar ofta den tröjan och var så fin i den. Jag vill så gärna visa dig mormor att jag kan ha dina kläder, och visa dig att jag klarade att gå ner i vikt. Det du sa att jag skulle klara av. Jag vet att du är med mig jämt och hjälper mig på traven. Men jag skulle så gärna vilja att du var med oss alla. För vi saknar dig mer&mer för varje dag. ✨


just precis nu

publicerat i
Nu är vi påväg hem från pink ladies, vi åt morsdags buffé där. Hur gott som helst! Nu är vi påväg till silje där vi ska sova inatt också, Liams dagis är stängt imorgon så mamma ska vara med han. 

Efter maten så måste vi självklart kolla på traktorerna. 🚜