MÅNDAG 30 MARS -15

publicerat i
Känns konstigt att vara i lägenehten själv med liam på dagen istället för att vara i Silje med hundarna. Tråkigt med andra ord. 
 
Idag så har vi tagit det väldigt lugnt. Vi tog en sväng till alnö och beställde doptårtor, dom hade bäst pris där på dom största tårtorna. Det kommer bli några stycken, kring 70st kommer det nog bli. Spännande! 
 
Efter när krille kom hem så lagade jag middag, och sen åkte jag på ica och köpte kurerings go saker  till kristian som har blivit förkyld. Så nu ligger han inne i sovrummet och sover. Och jag sitter och kollar på sune i fjällen och käkar lite fruktplock. Imorgon ska vi till kyrkan och träffa prästen som ska döpa Liam. 
 
Förut gav vi Liam vatten, och det var en ny smak som han inte var så förtjust i! hahaha
 
 
 

SÖNDAG 29 MARS -15

publicerat i
Idag har jag varit och åkt på två sycken klädbytardag, en i matfors och en i klingsta. Hittade några plagg, Så jag är väldigt nöjd efter dagens fynd. Efter shoppingturen så åkte jag hem(silje). Städade och packade saker innan mamma och pappa skulle komma hem. Dom kom hem vid två, man kan säga att det blev väldigt mycket pussande på Liam. Jag gjorde middag till oss alla, köttfärssås & spagetti. Sen åkte vi hem för att titta på farmen finalen och nu har vi tittat på arne dahl. Liam sover så sött i vagnen, när han vaknar ska jag ge han tillägg. Så kanske han sover bättre för natten. Vi får hoppas på det! För dem senaste nätterna har varit lite kämpiga, han har sovit väldigt dåligt. Samma tid jämt han börjar vakna och bli orolig. Så vi alla 3 hoppas på bättre sömn. 
 
Och nu är vi hemma i lägenheten,och uuuuursch va tråkigt att bo här. Och skapligt less på grannarna redan. Jag förstår inte grejen med att bo i en lägenhet och man repekterar inte sina grannar, då ska man fan inte bo i en lägenhet dessutom 4 barn på det. 
 
 

En vana som jag hoppas kommer att brytas.

publicerat i
Efter vi var i lägenheten så beställde vi sushi och vi handla sen åke vi hem till silje. Nu ikväll slog vi på den nya beck filmen men han sover just nu i fotöljen. Aja, denna ensamhet på kvällarna är en vana nu.