Morsdagen fortsätter.

publicerat i
Efter en hel dag på stan med shopping så har vi myst på hotellrummet. Jag kletade in silver schampoo i håret. Sen beställde vi sushi , som dom körde till hotellet. vi sprätta upp en mousserande vin flarra, också kletade vi på ansiktsmask. Hur mysigt som helst. Nu ligger vi i sängen & kollar Maria wern. Galet mysigt 

SÖNDAG 31 Maj -15

publicerat i
Imorse klev jag upp vid 07.00 och tåget gick 08.03. Såhär i efterhand så känner jag att det blev väldigt tajt med tid. Bättre framförhållning nästa gång.. Men der gick. Jag fick i mig 3 skedar med gröt. Sen var vi tvungen att dra. Krille skjutsade ner oss, och vinkade av oss. Den goa killen har grattat mig i förskott för idag är det min första morsdags nånsin, och den bästa(vet ju inget bättre). Av han fick jag 1000:- till shoppingpeng. Vad jag älskar den killen.  

Tågresan fick kanon bra, Liam skötte sig exemplariskt. Sista 30 min började han gnälla men då höll vi han vaken tills vi klev av. Sen somnade han medans vi traskade till hotellet. Sen efter vi hade kommit till hotellet så gick vi till stan igen. Åt lunch & tittade i butiker. Vad jag gillar denna morsdag. 


Här är Liam på plattan för första gången i sitt liv :) 

LÖRDAG 30 Maj -15

publicerat i
Idag vaknade jag av att Kristian la Liam så nära mig så han kunde dra mig i håret så jag vaknar, varför? Jo för att Krille ville åka på Ikea & äta frukost. Förvånansvärt för han var ju ändå ut igår. Men jag tackar och bockar att han vill till birsta. Så vi åkte dit. Jag köpte även skor. Behöver ju nya skor till vi ska åka till huvudstaden imorgon. Sen efter Birsta åkte vi till dannes & tog en mjukglass, och därefter åkte vi till viccy & Fredde där vi var tills vi skulle käka middag på biteline, vi hann även med att spela air hockey på nöjeshallen. Efter maten åkte vi och crascha Bellas nya hem. Sen åkte jag, krille och Liam hem. Vi hämtade upp Therese och Marcus. Då fick jag impulsen att slinga håret så det fixade Tolle på mig. Var även tvungen att packa, det kanske behövs när man åker imorgon bitti. Roooooligt!