140930

publicerat i
 
Denna vecka består av jobb jobb jobb, fast på mitt favorit dagis. Kul med omväxling!
 
Idag fick vi middag hos mamma och pappa. Alltid lika uppskattat! Igår var jag och krille på föräldrarkursen. Roligt och intressant! Nu är det inte långt kvar mina vänner och ovänner! 
 
nu ska jag sova med mannen i mitt liv, galet att man hittar den rätta då man är 14 år. Jag älskar mitt liv! 
 
 

140928

publicerat i
Igår morse ringde Kenny och frågade om vi ville med på höstrallyt, absolut ville vi det! Från halv elva till ca 16 åkte vi runt på olika stationer och  tävlade. Skit kul! Men vi sket i att vänta på prisutdelningen, så bra var vi inte! 
 
På kvällen var jag och älskling hundvakt i silje, katta kom och gjorde oss sällskap. sen kom även Linn och var med oss. Vi åt frukt och surrade till efter tolv på natten. Mysigt värre! Linn fick även känna på hur våran bebis stånkar i magen, sist hon var här så var den lille så himla lugn i magen, men nu så!
 
Fick även paket till bebben, fick dom allra första blöjorna.  Rackarns va små! tack så himla mycket vännen! 
 
Idag har jag varit hemma, satt upp höst gardiner, målat spjälsängen en sista gång. Åkte och jobbade, sen handla med gubben, sett på film. Nu ligger vi i sängen och chillar. Underbar heg! 
 
 

150924

publicerat iImorgon är det endast 5 veckor kvar till beräknas förlossning. Idag var vi först hos bm, alla värden såg bra ut och lillen hade vänd sig neråt med huvudet. Sen åkte vi på sjukhuset och lyssnade påsen föreläsning ang förlossningen och deras organisation. Kan känna att ju mer info desto bättre. Nu ligger vi i sängen. Orkar inte vara uppe nå mer, imorgon är det jobb dags.