Det känns i min kropp

publicerat i

Idag har jag slitit som ett djur, men innan det så åkte jag och titta på valparna. Hur söta som helst! Sen åkte jag och mamma till gamla lägenheten och packa lite sen till den nya, många lådor men många kvar! Nu ikväll har jag och krille städat och packat mer. Gjort ren ugnen och frosta ut frysen, nu ska jag hoppa i säng, lång dag imorgon.

Nån bild till mer på lägenheten blev det!

Förlåt..

publicerat i

Jag är svag, svag för grupptryck! Nu sitter jag med min nya iPhone... Illa. Jag som total vägra denna mackipär. Men jag är kär. Snart finns ju fasen bara dessa telefoner(min ursäkt). Nu ligger jag i soffan och funderar på att rensa lite saker eller gå och lägga sig i sängen med mitt livs kärlek. Hmm...tror jag först rensar lite sen sova. Vi fick ju nycklarna till ny läggan idag. Jag är super nöjd, balkongen ger mig ögon orgasm, samt badrummet. Åhej vad jag älskar mitt liv nu

Välkommen till mitt liv!

publicerat i
Längelängesen.....mitt liv har liksom funkar som vanligt, jobbat, hemma äter,skiter. Ser kristian komma på vägen ifrån jobbet,skyndar mig till köket(typ 2 meter) ställer mig vid disken. Låtsas som att jag har gjort det nån timme. (diska). Slänger nå gourmekäk(stuvad pyttipanna)i stekpannan,  rapar och klappar mig på magen, sätter mig i soffan, tar mig i håret och påminns att jag måste borsta håret. Går till badrummet för att Hämta borsten, ser i spegeln att jag måste noppa ögonbrynen. Glömmer att jag måste borsta håret och tänker att ja fixar ögonbrynen till helgen men det gör jag inte. Ringer till elin och frågar vad vi ska göra till helgen, nähe vi sparar pengar. Okej men vi är bara hemma och dricker och spelar spel. Vi blir full drar ner till stan, hamnar i bråk,går till subway sen hem och hoppas att kristian vill mysa när man kommer hem. Näheee han har somnat, vagar mig själv till sömns.