En peppande text

publicerat i
En månad har gått sen jag tog tag i viktväktarna igen, men denna gång är det på allvar! Jag håller mig ifrån godsaker på vardagarna men njuter på helgerna. Jag går på vattenträning en dag i veckan och om tid finns så blir det en promenad. Mer skulle det kunna bli, finns inget att skylla på utan att jag tar mig inte till.
 
Idag tog jag fram måttbandet, skrev ner förra månadens mått, super viktigt tycker jag att tände ifall det har skett något positivt. Och det har skett en förändring, magen har minskat 3 cm och båda benen lika så. alltså alla delar jag mätte förra gången har minskat. Bysten glömde jag mäta kom jag på nu men den lääär ha minskat för det känner jag. Nu börjar dom slappa påsarna bli mindre och mjukare.. som förra viktnedgången. Shit vad bröst kan förändras! Speciellt efter amning och viktnedgång 😂(bröstlyft om några år.. ja tack!!)
 
Men jag blir ännu mer taggad på mer resultat då jag märkte av dagens minus siffror. Jag hoppas siffran på vågen också vill sammarbeta, fast egentligen är det måtten som alltid är det viktigare OCH mitt mående. För jag vet hur bra man kan må då man är nöjd med sig själv både på ut/insidan och känner att man klarar av vissa jobbiga/krävande/påfrestande saker. Att man pushar sig själv är enormt viktigt. Jag vill bli bättre på allt sånt och jag känner mig ett steg närmare det målet. Jag vill kunna titta mig själv i spegeln utan att känna skam för hur den ser urt. Jag vill se mig själv å känna mig stolt över att denna kropp har burit två (vääldigt stora barn) och den klarar tamefan allt! En klapp på axeln ger jag nog själv.  
 
 

Torsdag 30 november -17

publicerat i
Sovmorgon deluxe för hela familjen eller lite längre för pappan idag men barnen sov enda till halv sju idag. Det kändes i kroppen också, man var direkt piggare då man slog upp ögonen. Eller Ebbe har väl vaknat flera gånger inatt men bara att Liam sover längre gör enormt mycket. 

Efter frukosten packade jag mer kaffe, peppakakor, lussekatter och saft i Liams väska sen tog vi en promenad ut. Åkte snowracer och Ebbe sov i vagnen, vi tänkte gå till hulibacken men det var inte plogat så vi gick runt sjön och stannade längs vägen och fikade. 1,5 timme var vi ute och luftade oss, super härligt! Sen gick vi in igen för att äta lunch och sen en lunchsovning. ❄️

Har inte gjort så himla mycket mer idag, nu sitter jag i soffan med barnen..  nybadad och krille har åkt iväg en stund. Tittar just nu på viaplay, som Johanna gav oss i julklapp. så nu har vi 2 månaders filmer och Liams älskade serie Paw patrol & Blaze. Tack för den fina du! 😍❤️  (null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Snow is the best

publicerat i
Innan middagen tog vi en tur på snowracern, men mörker kryper sin på snabbare och snabbare för varje dag. Så vi var ute en kort stund innan det blev super mörkt och dags för middagen, korv/potatis/morötters soppa.  (null)

(null)

(null)