Vi passar på att mysa

publicerat i
Jag uppskattar min sambo väldigt mycket, men det kanske inte märks jämt men idag tänkte att jag ska göra nått fint. Så det blev pölsa(han älskar det) till middag och sen äppel/bärpaj med vaniljvisp. Sen la vi oss och kollade på en super bra film.Det gäller att ta vara på varandra innan knodden kommer, vi kommer aldrig få tillbaka denna tid. Vi njuter nu av denna tid men längtar som tusan efter tiden som ska komma! 
 
 
 
 
 

Sjukt bra

publicerat i
Igår var jag och viccy på bio, förr eller senare exploderar jag. Hur fin och bra som helst. Alla i salongen grät floder utom vi två, men man hade en klump i halsen ganska länge. Men om jag skulle se den hemma så skulle jag blöta ner alla soff kuddar. Det var tur att vi gick på denna film nu istället för några veckor sedan..då mina gravidhormoner flödade! jag grinade då det var talang finalen. Crazy 

Men jag rekommenderar denna film starkt! En perfekt dag

publicerat i
Igår åkte vi till ljusdal och kollade på traktorpulling, torbjörn som vi känner tävlade, och vann sin klass! Fast det var dåliigt väder så var det mysigt, vi åkte den hederliga husbussen, den gick sönder i armsjön men vik hade så gott humör så det gjorde inget. Vi var där hela dagen, och vi kom hem vid sex tiden, sen åtke jag pappa och krille å köpte pizza, det händer vädigt sällan för min del. 
 
Nu ska vi se jönssonligan, och sen åka och äta mat med viccy sen ska vi på bio.
Ett bra avslut på helgen