TORSDAG 30 JULI -15

publicerat i
Nu är vi påväg hemöver. Vi ställde klockan på 05. Klev upp 05.15 & klockan 06.00 satt vi i bilen, då hade vi packat in allt, städat, moppat & dammsugit lägenheten, dessutom hade Liam hade fått välling. Det var bra jobbat av oss kan jag tycka. Nu är vi inte långt ifrån att vara hemma, vi är i Gävle nu. Vi har bara stannat två gånger, 1a gången så stannade vi för Liam hade skete i blöjjsan. 2a gången var utanför för Sthlm då käkade vi lunch på Max. Jag har faktiskt sovit 2 timmar, brukar aldrig hända för mig då vi åker bil och Liam har också sovit så han är på någolunda bra humör. Nu har Viccy fått han och sovit igen. Så sista biten ska inte vara några problem,pepparpeppar. 


Här ser ni en halvt sliten morsa. 

ONSDAG 29 JULI -15

publicerat i
Liam har sovit med oss hela natten och på morgonen var hans föräldrar väldigt trött, och han har världens snällaste gudmor som tog han och var med han, så vi kunde sova lite till(vill bara påpeka att hon gjorde det av eget intiativ, då är hon ännu bätte!!). På förmiddagen sov Liam en timme och efter tuppluren hans så åkte vi mot Göteborg och var redo för en dag på Liseberg. Jag och viccy åkte några karuseller men smått onödigt att köpa åkband då det är så himla mycket folk i köerna. Men ändå kul att åka karuseller, en sån jäkla häftigt känsla! Efter våran dag där så skulle vi äta middag, vi hade siktat in oss på en restaurang som är jätte god,som jag & mamma åt på när vi va i sthlm. Jag körde dit och jag hann bli arg flera gånger ska jag säga er. Fan vad jag hatar Göteborgs trafik. Tillslut hittar vi en parkeringen i närheten och såklart var det fullt på restaurangen. Men vi hittade en annan, och det var super gott. Sen åkte vi tillbaka till campingen. Vi började packa in saker i bilen för imorgon är det hemfärd mot svallet. 
Fredrik tog på sig viccys nallinne..(som hon förövrigt har ägt i flera år,hahaha)8

TISDAG 28 JULI -15

publicerat i
Idag ställde vi klockan på halv åtta.  Vi åt frulle sen åkte vi mot Ullared. Vi kom fram till shoppingparadiset klockan 10 och var här i mångamånga timmar. Satan va folk!! Men det hade vi ställt in oss på, det gick bra men man störde sig på alla som ställer sig i gången och har nå jävla konferensmöte.. Men bara bita i det sura äpplet. Grabbarna höll ut väldigt länge, jag blev imponerad. Dom åkte och checkade in oss på campingen där vi skulle bo i ett radhus. Jag och Victoria blev nöjd med våran insats inne i shoppinghuset vid klockan 16. Sen åkte vi mot campingen. 

Efter vi har gjort oss hemmastadd så åkte vi & käkade precis bredvid ullaredshuset. Efter vi käkade upp så gick vi in och köpte frukost & jag skulle lämna tillbaka varor som jag inte skulle ha. Då gick vi ett till varv där inte, inte en käft var det där. Väldigt behagligt!! Så vi fick med oss lite fler varor. Det går ruskigt fort att komma på till en hög summa. Men jag är väldigt nöjd med mina köp. Rättare sagt jävligt nöjd!! När jag kommer hem så ska ni få se mina kap! 

Innan vi gick & la oss så sprättade vi upp en cider/öl/skumpa och spelade kort. När vi sitter och spelar kort så låg Liam inne i lägenheten och sov & vi hade babyvakten ute vid oss. Sen stänger vi ytterdörren men vi hade inget kort med oss!!(fick bara ett kort per sällskap..) Vi fick smått panik. Men tur att vi hade babyvakten, så vi kunde höra ifall Liam började grina. Jag ringde till campingen och förklarade läget så dom kom så fort som möjligt och låste upp dörren. Typiskt våran otur!!