Måndag 31 december -18

publicerat i Allmänt;
Mina barn vaknar risigare ön Wille varje dag, varför kan inte mina avkommor känna att det är semester och sova längre? Nej inte alls 😂🙄 Vi gör riktiga brak frukostar, gröt och mackor. Å idag var det snöigt väder, så vi var inne på förmiddagen. Vi alla tog en promenad till Ica för att köpa lite saker tills ikväll då vi ska äta tre rätters. Ebbe somnade i vagnen medans de andra två barnen åkte snowracer. Sen stannade grabbarna ute med barnen medans jag och viccy fixade ihop dagens middag, igår kväll hann vi även slänga ihop potatisgratängen så den är klar. Men jag rörde ihop förrätten, skagenröra med toast. Vi började äta på vid fem, varmrätten var det kött, gratäng och bea. Och efter barnen hade somnat så serverade vi efterätten. En banansplit tårta, inte det godaste jag har ätit 😂 En riktig sockerbomb 😅 Vis halv elva gick papporna och la sig men jag och viccy kämpade till tolvslaget, när det slog över på ett nytt år så åt viccy chips i mjukis kläder och jag satt i en glitter klänning och åt salami macka😂 Glamoröst! Men halv ett hade vi städat undan lite och gick och la oss. 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA ✨🎊🎉 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag 30 december -18

publicerat i Allmänt;
Efter frukosten packade vi ner dagens utflykt,vi tog med korv och festisar. Sen packade vi ner barnen i pulkan. Ja efter all tid vi har klätt på dom. Å fy fan så jobbigt det är speciellt så barnen blir sega och blir lika ledlös som en mask. Men där satt vi i pulkan efter en stund iallafall och det har inte snöat så mycket så skoterlederna är väldiga guppiga och sitta i en skoterpulka med dom två (båda somnade såklart) är inte det lättsammaste 😂😂 Vi fick sällskap av Emma och Jonas också, å stackars dom som fick se baksidan av familjelivet. Och speciellt nu då dom ska själv få barn. 😍 Men dom fick se mina barn, alltså den äldsta är inte att leka med. Hans tålamod då vi åker snowracer eller pulka är inte att leka med. Snälla rarrrraaaa tjuriga unge. Och den yngsta ungen, gnäller och grinar bara hela tiden. Ett år till sen så är dom båda i en bra ålder 👋🏼 Påväg tillbaka körde jag hem så krille fick känna på guppandet 😂 

Då vi kom tillbaka så åkte vi en sväng på Ica, handlade köttfärs till middagen. Tacos 🌮 Emma och Jonas stannade på middag. Blev en mysig kväll med brasan tänd och lite Baileys i näven 👌🏼 (null)
(null) (null)

(null)

(null)

WILLE TVÅ ÅR 🎈

publicerat i Allmänt;
Idag fyller han år! Den söta William! Min fina gudson som är så busig, underbar. Han som kan göra onds ögat åt en men lika fort kan han le. Han som säger -hunjjjjig mamma. Och nu har han lärt sig att säga -toja(Viktoria)💁🏼‍♀️

 Han får fira sin dag med oss i fjällen. Jag hade köpt med en spade och en liten grävare. Sen blir det ju kalas då vi kommer hem! Grattis sötnos 😍🎈🎁🧸 (null)

(null)