Let's dance får roa mig

publicerat i
Denna fredagkväll blev som jag trodde. Nästan iallafall. Vi fick middag sällskap av mamma, hon köpte med sig kina mat. Liam blev nöjd att få en lek kamrat och jag blev nöjd att få min klänning fixad tills imorgon. Tänka sig, SY IN en klänning då man är höggravid. Det hade kunnat varit tvärtom. Efter hon åkte hem så tog vi fram ostkrokar och slog på filmen "den gode dinosaurien" och tänka sig att Liam såg hela filmen i lugn och ro. Riktigt mysigt! Men återgå till början av blogginlägget med texten "denna fredagkväll blev som jag trodde".. jag förstod att jag skulle vara själv i soffan och.....det är jag för mina grabbar ligger inne i sovrummet & sover. 
 

Fredag 31 mars -17

publicerat i
Efter en morgon som innebar hårbehandling i duschen så klädde vi på oss och for till birsta till candyworld. Där mötte vi upp bästisarna, Alfred Edvin & Johanna. Vi spenderade många timmar där, grabbarna sprang runt väldigt mycket själv så vi två gravida kossor kunde sitta skönt i sofforna(för mestadels). Det hör ju till med "lite"grin, skrik, bajsning, vätskepauser. Men vi va där nog nästan 3 timmar sen märkte vi att tålamodet började sina. Så vi stoppade ner alla griskultingar i vagnar och gick in på birsta huset. Bröderna glamsjö däckar direkt, medans ungen de Beau var lite tjurig och sov bara i 20 minuter.
men han satt snällt i vagnen ändå tills de andra pojkarna vaknade. 
 
Jag fyndade lite nödvändigheter till hemmet bla påskpynt. Men nu har vi faktiskt ett barn som börjar uppfatta saker och jag vill vara en sån mamma som min egen, en som pyntar och gör mysigt vid alla årstider. Speciellt vid påsken, då kom alla kycklingar upp, påsk ris med fjädrar och påskägg. Ni ska få se va mysigt de kommer bli i våran nya lägga. 
 
Just nu sitter jag i bilen hemma på parkeringen, låter Liam vakna till. Han somnade i bilen så jag låter han sova klart. Som det låter nu så vaknar han. Ikväll tar vi det lugna fisken, då imorgon är det dop. Min gudson William ska döpas. 😍
 

Truck kid & wife

publicerat i
Jag skippade dammsugningen, rensade ett skåp istället och åkte med det till återvinningen. Sen plockade jag upp lilleman på dagis, kände att jag inte ville åka hem till våran tråkiga lägenhet. Så Kristian kom och hämtade oss så vi roade oss med att åka lastbil istället. Liam trivs så bra där i framsätet och kan titta ut på alla andra lastbilar och annat skoj.
 
Nu är filmen "bilar" påslagen på tvn((som varje dag), Liam lattjar på och Kristian är i svanäng & målar Liams nya säng. Imorgon är det fredag, Liam fick ledigt från dagis. Väldigt skönt att kunna styra och bestämma hur han ska gå, nu då jag är hemma också .