Pang pang pang

publicerat i
Innan Liam skulle sova kollade vi på raketerna som smällde långt borta utanför vårat fönster. I veckan som har varit har vi lagt han senare och det funkar, då han är piggare på kvällen och sover längre på morgonen. Han var helt fascinerat av att höra hur det "pangade", ordet pang gick på repeat i soffan. Vi vet iallafall en kille som ska få se nyårs raketerna i år iallafall. 🎉💫
 

Söndag 30 april -17

publicerat i
Vilken bra start på denna söndag! Ingen bebis men en sovmorgon fick jag & Kristian. Mamma var vaken imorse då Liam ville kliva upp, så hon erbjöd sig att vara med han. Det är något som är väldigt tacksamt i våra ögon. Sen efter "sena" frukosten(kring 10tiden) så skulle Liam och mamma bubbla i poolen. Då passade jag och Kristian på att åka och storhandla då det ekade i våran frys. Sen efter handlingen hämtade vi lill gubben och for hem. Vi hann lägga Liam för en sovstund och packade in mat varorna sen fick vi främmande av Lilly och hennes föräldrar som kom på en kopp kaffe. 
 
Sen efter vi fick pussas och leka med Lilly åkte dom hem och vi hade tänkt och grilla men har slarvat bort tändvätskan.. så det blev en pizza istället framför filmen monster inc. En helt okej sista april. Iallafall då man fick massage av Liam. 
 

Lördag 29 april -17

publicerat i
Ingen vattenavgång, några små sammandragningar har jag haft men inga märkvärdiga. Man vaknar varje morgon och tänker,  nähepp inte inatt heller. Men jag mår ju bra, så jag får nöja mig med det.
 
Vi har verkligen inte gjort många knop idag, bara tagit det lugnt hemma. Blodpudding till lunch, sen vilade jag och Liam. Efter vilan åkte vi mot svanäng där vi fick middag serverad, Liam hann även åka grävare med sin farfar. Killen som älskar alla sortens fordon. 🚜 
 
Nu är vi i silje, mamma & pappa är på fest så vi ställde upp och är hundvakt åt xhanti. Vet inte om jag har skrivit det men för någon vecka sen tog mamma & pappa bort viggo. Våran äldsta jämt/gråhund, han var så gammal och mådde dåligt. Han blev ju trots allt ca 14 år. Vi hann få fina  år med den vovven, världens godaste med barn.