Sista augusti.

Ikväll har jag legat i soffan med min ledsna katt som inte gillar sin tratt, ska försöka göra någon slags body till henne så hon slipper tratten! :)
 
Jag skulle egentligen sova solo ikväll för att krille skulle sova i lastbilen för han skulle byta däck på lastbilen i torpsammar. Men så blev det inte så jag har min älskling hemma i sängen, hatar att sova själv(oftast).

Imorgon är jag ledig, ska till Tilda som ska fixa håret på mig, men hur vet jag inte?? :o 
Innan han åkte förut hade älskling lite separationsångest. :') 


140831

igår var jag, linn och elin på allstar och käkade middag, längesen man träffade linn, före min graviditet. Sinnes! Efter middagen åkte jag och linn hem till mig och satt och pratade i några timmar, var mycket vi har missat om varandra!
 
Grattade även henne i efterskott med en rose flaska, första gången jag var in på systembolaget sen mars, kändes hur jävla bra som helst! Var inte ens sugen, tänkte mest på bakisdagen efter, med en bakis mage och bakis andedräkt och kan inte köra bil. Nä tacka vet jag hemma mys med min älskling.
 
Idag skulle vi egentligen åka till ikea igen, för spjälsängen fanns inte igår, den kommer i november, to late! Så vi får ta till plan B. Vi köper samma men en annan färg och målar den vit. Inget större problem.
 
Så idag istället har vi varit hemma, jag har sovit ca 3 timmar mitt på dan, helt slut. Nu när hermione har kastrerats har vi mer koll på henne, samt på natten sen vaknar vi så jäkla tidigt varje dag så därför tar jag igen den söömnen.
 
Men kristian väckte mig när jag låg och sov och sa att han hade bakat en kladdkaka(hans första) och att han skulle iväg och handla middag, han skulle köpa kött och bea. vilken underbaring, ikväll kommer jag att sova solo för krille ska sova i lastbilen, det gör inget för ikväll börjar big brother, älskart!
 
 
Sådan jäkla snygg katt vi har!
 
Såhär ser jag helst ut när jag är hemma, så jäkla skönt, orkar inte bry mig hur jag ser ut. Kristian har ingen talan heller, live with it! :')
 
 
 
66 dagar kvar!
 
 
 

140829

Denna vecka har jag jobbat åt viccy, my old partner in crime. Gått super bra! idag har våran älskade Hermione kastrerats, hon har tratt på sig och sover mest hela tiden. Just nu ligger jag bredvid henne i sängen och myser, då blir hon lugn! 
Nu på kvällen har vi myst till det med film och chips, det är vi båda värd. Och krille är tillochmed värd en öl, så som han jobbar!

Imorgon ska vi vara hemma med Hermione sen på kvällen ska jag ut och äta med en god vän.