SÖNDAG 31 JANUARI -16

publicerat i
 
Vilken jädrans snäll mamma jag har som tog Liam imorse så att en annan kan få sova. Och det gjorde jag. Klockan tio väckte Krille mig, då lyste solen så man mådde bra direkt. Ner och drack morgonkaffet och fundera vad dagen hade att erbjuda. Kenny ville hitta på något, så jag beslöt att vi skulle åka skoter och grilla korv. Det var han med på, även mamma och pappa. Och moster och barnen(emelie & thilda). Krille åkte och hämtade skotern, medans jag åkte och handlade. Vi for upp till sörsjön, jag och mamma fick plats i pulkan med Liam och Xhanti. Emelie satt med Kristian, Thilda åkte med katta och moster och pappa, samt viggo åkte med Kenny. Alla fick plats en sväng! Vi grillade korv, hamburgare och kolbullar. Innan tre åkte vi hemåt, så det inte blev så sent för Liam. Han är ju tvungen och sova på eftermidaggen annars orkar han inte med sig själv på kvällen. Vi åkte till silje,Liam sov en stund. Vi fick middag, sen for vi hem. Nu tittar på en av filmerna som vi hyrde, ska snart gå och sova. Imorgon börjar en ny vecka. Men vilken bra söndag vi fick! 
 

 
 
 
 ♥️♥️♥️

LÖRDAG 30 JANUARI -16

publicerat i

Vädret såg inte så lockande ut då vi vaknade men vi packade in oss i bilen och for till svanäng, Men solen började visa sig mer så vi hade gjort kaffe och kolbullesmet så jag och Liam satte oss i skoterpulkarn och myste på medans Krille körde. Vi kom fram och innan annan var där, det kan annars väldigt mycket folk men inte. Började lite tråkigt för Liam ramlade och slog munnen på skoterskidan. Men efter han fick mat så blev det bra, vi tog även med vagnen så han sov ca en timme också. Alldeles perfekt! Medans han sov åt vi kolbullar och drack kaffe. 
 
Efter våran skotertur for vi ifrån svanäng, landade en stund i lägenheten så Liam fick sova en timme sen åkte vi till svanäng och blev bjuden på middag. Vi köpte med oss godis och filmer. En riktigt mysig kväll. 
 
 
 
 

M

FREDAG 29 JANUARI -15

publicerat i
Helg helg heeeelg. Och äntligen säger jag! Efter jobbet så blev det middag med mina två grabbar. Sen lekte vi innan Liam skulle sova för natten.Sen blev det vuxen time(godis i mängder). Vi slog på en film också. Så våran fredag kväll blev lugn och avslappnad. Imorgon är det skoter som gäller. 
 
Pappan trodde att han inte skulle bli upptäckt. Men jag såg att han hade tagit på Liam en tröa över hans pyjamas!