SÖNDAG 30 OKTOBER -16

publicerat i
Liam var på ett bra humör efter han hade sovit lunch klart, så vi klädde på oss och kastade in badväskan i bilen. 
Plasken var inte lika varm i dag som den brukar på matfors badhus men det var tydligen nån vajsing med tempen. Och det kändes, så vi blev inte så långvarande där. Efter plaskandet så åkte vi en snabbis till Nedansjö och hämtade en barnstol hos manne och Jenny, så himla snällt! Så nu har Liam en tripp trapp stol, han vägrar sitta i sin hokuspokus. 
 
Sen blev det middag i svanäng, julskinka och potatiskgratäng. Jag längtar mer och mer efter julafton. Speciellt maten, blev även en äppelpaj till efterätt. Då blev vi nöjda oc belåtna tills kvällens tv program, midnattssol. Spännande serie, lite kymig men det är väldigt spännande. 
 
 
 

MÅNDAG 31 OKTOBER -16

publicerat i
Här undrar ni, men vad gör hon för en god tårta? Ja tårta är det, men inte med grädde om ni trodde det. Even better! Det är en tacotårta, det fick bli våran middag idag. Åh jisses vad god den blev! Med lite tacochips och sallad så blev den komplett! Liam fick gott nöja sig med en barnmatsburk, (VADÅ BARNMATSBURK, lagar ni inte mat till han?!) jo det gör vi men gjorde inte det idag. Ja det får bli mitt svar på den frågan. Men ska inte krångla till det om man inte behöver, men (då får han ju inte i sig i alla näringsämnen barn behöver). Jo det fick han, han fick också tacochips, så han fick ju i sig majsmjöl och det är ju nästan majs som är en grönsak. Simpelt! Nu behöver ni inte oroa er nå mer, jag är ej en komplicerad människa.. för sådana hatar jag. Eller förresten han fick smaka några gurkbitar också. 
 
 

cleaning day

publicerat i
Till morgonen behövdes det städa i lägenheten,så det passade jag och Liam på att göra då Kristian åkte iväg och jobbade. Liam hjälpte glatt till och dammade. Sen då vi var nöjd med våran insats blev det lunch och sovdags för den då Krille kommer hem så ska vi iväg och bada.