tips från mig till dig

publicerat i
I tisdags beställde jag en foundation & ett puder på beautystore. Paketet låg i brevlådan redan i torsdags. Snabb leverans och kanon priser! Rekommenderas starkt!

 

LÖRDAG 30 APRIL -16

publicerat i
Vi tog och åkte till silje efter frukosten, vi tyckte att dom kunde vakna till. Efter Liam hade sovit förmiddag så åkte vi till Lantmännen & kollade på alla traktorer. Inte bara Kristian skull jag följer med på sådant längre utan våran som sitter -titta, titta. Han älskar allt med fordon. (Inte alls konstigt🚜) Sen köpte krille skor, sen hem och Liam skulle sova en gång till medans jag och krille somnade i soffan. Men var ju tvungen och vakna till för annars skulle vi inte kunna sova ikväll och vi skulle iväg till silje där vi har fick grillat till middag. Vi har varit här ikväll, som småbarnsföräldrar lägger vi våran tid på att umgås med familjen istället för att dricka. Det är kul med party men ej ikväll. Då är jag hellre med mina pojkar. Nyss har vi spelat spel,jag mamma,katta, Kristian & pappa. Nu ska ta min stora älskling till duschen och tvinga på han badbyxor så ska vi sätta oss i bubbelpoolen en stund. 

Min bror har gjort efterrätt, såklart en snopp skulle komma med i bilden. 🙄

dessa små detaljer i vardagen✨

publicerat i
Fast vi inte sov på något hotell inatt så åkte vi och åt en hotellfrukost. En av mina favoritsysselsättningar här i livet(äta frukost).  Om man startar dagen med en brak frukost så är jag tamefasen glad hela dagen. 🍞