Det snabbade på lite grann

publicerat i
Efter Birsta dagen så åkte jag hem, la ner Ebbe i vagnen med en flaska sen tog vi en promenad till dagiset. Jag tog med hjälm å spark cykeln så Liam tog sig hem snabbt å enkelt. Fast enkelt blir det aldrig då man ska gå hem med en trotsig, hungrig (snart) tre åring. Men tillslut kom vi hem så vi båda åt mellis, det behövde vi båda. 

Kvällen har vart lugn, krille somnade med Liam å jag har sett hela Sverige bakar. Blir ännu mer taggad att lära mig nya saker ✌🏼  (null)

Tisdag 31 Oktober -17

publicerat i
Efter jag och Ebbe hade lämnat av Liam på dagis så åkte vi till Ikea för att möta upp Elin och Lo, det blev en frukostbuffé. Men det var inte så tilltalande då man går på en diet. Men set var ju frukost iallafall och ett kanon sällskap 😄 

Sen gick vi på Ikea en stund och köpte vissa nödvändigheter. Sen åkte Elin hem medans jag gick in vidare på Birsta city, Viccy och Wille var där så jag gjorde henne sällskap då hon skulle äta lunch. Så jag fick lite William gos, så mysig. 😍😍  (null)

(null)

(null)


Mat är allt

publicerat i
Middagen bestod utav kyckling med arla créme freich med smak av franska örter och rotfrukter som bestod av morötter, sötpotatis och rödbetor toppat med feta ost. Så himla gott! 🤤🤤 (null)