tisdag 30 oktober

mycket planering nu i my life, i fredags så hade jag och linus planerat en överrasknings fest för kristian. så vi ringde polare, fixade lokal, ljud. alkohol. ballonger, tjutare(som man blåser i) haha. med hjälp av elin såklart så fixade vi allt.  värsta planen också. linus tog krille på stekhuset och sen skulle dom hem till oss och förfesta men först ''skulle han titta till en lokal som några hade lånat och skulle se hur de såg ut och om dom hade stängt av bastun'' .
 
så vi hörde när killarna kom uppför trapporna, ja och kristian han gick på allt för de första. som en toffel som han är. Sen öppnade linus dörren till rummet  och vi alla såg han men vi väntade med att skrika först krille skulle titta in. och de gjorde han och vi gallskrek och tjöt. han blev jävligt rädd och gick bakom dörren. sen går han på sit brorsa och slå han för han var med och ljög också. haha, så jävla lyckat! 
 
sen hade vi as nice på festen sen gick vi vidare till aveny. där det var mindre bra sen blev de fyllekäk och sen hem och sleepa.