Det bådar oss gott

Äntligen. Har vi fått en väg ut ifrån denna lägenhet. Alltså vi ska flytta. Vi ska få ta över Therese och Marcus bostad. Så inga problem var det att få hyra! Allt gick så fort.
 
Jag trivs bra i våran nuvarande lägenheten då det är....tyst, då värmen funkar, då det finns varmvatten, då vi slipper höra en hund yla eller folk som springA i trappen, eller då det är sandat och skottat ordentligt här utanför. Allt detta på samma gång händer tyvärr inte så ofta.
 
Det passar för oss bättre om vi flyttar till en annan lägenhet där vi slipper sätta upp en dörr och fixa till Liams egna rum.  Där kommer det finnas ett rum till Liam och där vi har riktiga sovrums dörrar så man slipper höra grannen dra fram och tillbaka dessa meningslösa drag dörrarna. Där vi har vi skötbordet i badrummet samt kan skaffa oss en tvättmaskin. Vi kommer få ett lyckligt barn, och hoppas på att bebisen i magen också älskar vatten men även Kristian kommer få en lycklig fru som äntligen ska få ett badkar!! Jag ser oerhört mycket positivt med denna flytt, speciellt då hyran blir lägre och storleken på läggan blir högre.
 
Ungefär början på april går flyttlasset, så vi hoppas att bebisen stannar kvar i magen efter vi har flyttat klart så han eller hon har en spjälsäng att sova i.