Fredag 16 juni -17

En väldigt bra natt Ebbelito, han sov nästintil hela natten. Sen att man får böka på morgonen att han inte vill sova vidare, det är en annan femmaa men att få sova dom sena natt timmarna gör mycket. Och jag kommer få äta upp det här senare men ....jag är väldigt glad över att Liam har börjat sovit längre på morgonkvisten, iallafall till klockan sju. 
 
Efter frukosten och efter vi fått på oss ett av alla dagens klädombyten så kom Johanna med barnen. Som Liam har längtat! ❤️ Vi har haft fullt ös hela dagen, rivit upp och ner på Liams rum, ätit korv och spagetti, barnen har tittat på film i sovrummet, lekt i lekpark, badat. Bebisarna har sovit nästan hela dagen förrutom ät och "titta på tomma intet pauserna". Till middag tid kom makarna våra och dom började med middagen. Grillad kyckling med all dessa goda tillbehör. Till efterrätten åt vi cheesecake med twix. En väldigt gottig fredag. Våra barn fick en socker kick efter middagen, mer än vanligt. Det blir lite bråk och grin men inte så farligt. Det har varit en perfekt dag, barnen och mamman är nöjda(mest mamman) För att Liam har fått leka av sig och mamman får besök i soffan av en annan underbar ammande mamma. 😍😍 
 
Efter dom åkte hem så somnade Liam snabbt i sängen( no suprise) å vi sitter & kollar på prison break, samtidigt som vi tvättar soffklädseln och klär på dom mellanåt. Det behövdes(allt för längesen).  
 
 
 
 
Inte så lätt att få en bild på 2 bebisar med raka ben, sång rosorna. 🐸🐸